OP ENKA; 4 woonbuurten met een eigen sfeer

De wijk is op te delen in 4 verschillende woonbuurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak. 'De Hoven' ligt rond Het Carré en tegen de rand van het bos. De vrije kavels in 'De Bosrand' liggen praktisch in het bos. Dan is er nog 'Het Carré op Enka' én 'De Stationsbuurt'.

Gebiedskaart
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
X
Het Carré

Het Carré

Het Carre OP ENKA is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ideale woonplek vol gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe.

De Hoven

De Hoven - Zouterij

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting. Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling.

De Bosrand

De Bosrand

Gelegen aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.
Eén en al rust, groen, open en soms beschut. Prachtig licht dat gefilterd door de blaadjes en boomtakken heen schijnt.

De Stationsbuurt

De Stationsbuurt

Voor het sluitstuk van Enka ‘de stationsbuurt’ wordt door veel partijen nog hard gewerkt aan de voorbereiding. In de nabije toekomst krijgt het station Ede-Wageningen en nieuwe plek direct aan de rand van Enka. Om het stationsplein is ruimte voor een keur aan functies. Je kan daarbij denken aan wonen en werken maar ook aan horeca, een hotel of wie weet een nieuw museum.

Woonbuurten OP ENKA

Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

Een praatje is zo gemaakt in het Carré

Het Carré is straks het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en mooie lanen. In Het Carré herken je de historische fabrieksmuren in het ontwerp. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en komen alle wijkvoorzieningen. Een eigen stukje binnen OP ENKA waar je geniet van de stadse reuring en waar ook de rust van de Veluwe voor het oprapen ligt.

Heerlijk leven aan de rand van het bos in De Hoven

Wonen aan een gezellig hofje of een mooie laan. Altijd heel dicht bij het bos. Want hier woon je langs de mooie bosrand en toch alle voorzieningen nabij. De variatie is in woningtypen is groot. Ze worden allen gekenmerkt door goede tuinen, karakteristieke metselwerkdetails, raamroedes en overstekende kappen. Niets is hier achterwege gelaten om te zorgen voor een fijn woonklimaat. Gezellige straatjes worden afgewisseld met leuke pleintjes, omsloten door groene hagen en gemetselde tuinmuren. Dorps zoals een dorp hoort te zijn. Ruim en groen van opzet met de kwaliteit van nu. Duurzaam en energiezuinig. De Hoven bestaat uit diverse deelplannen die inmiddels gerealiseerd zijn zoals De Weverij, De Spinnerij, De Conerij en De Smederij. Het sluitstuk van de Hoven wordt gevormd door De Zouterij waar je prachtig woont aan een groen woonhof of langs de statige Enkalaan. De start van bouw van dit laatste deelplan wordt verwacht in het voorjaar van 2018.

In alle vrijheid genieten van wonen in De Bosrand

In de Bosrand is ruimte voor wie graag OP ENKA wil wonen, maar liever zelf een woning bouwt. De naam zegt het al: je woont heerlijk in het bos. Er zijn kavels in meerdere groottes. Door het aantal majestueuze bomen dat is blijven staan is er een natuurlijk verloop van bos naar bebouwing. Je vindt er rust en groen, afwisseling en privacy. Een heerlijke plek OP ENKA voor je eigen droomhuis.

De levendige Stationsbuurt

Straks sluit het station Ede-Wageningen aan OP ENKA op de stationsbuurt. Deze buurt is in voorbereiding, dus over de concrete uitwerking kunnen we nu nog niet veel vertellen. Wel is duidelijk dat de stationsbuurt ruimt biedt voor wonen en werken, maar ook voor horeca met een hotel of wie weet een nieuw museum.

OP ENKA is een beleving omdat alleen het beste goed genoeg is.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.