Waarom zou je Op Enka gaan wonen?

Al meer dan 600 mensen kozen voor Op Enka. De afgelopen jaren hebben we veel nieuwe bewoners gesproken. De eerste mensen verhuizen binnen Op Enka, een groter compliment kun je niet krijgen.Iedereen had zo zijn eigen redenen om voor Op Enka te kiezen. We zetten de 5 belangrijkste motivaties voor je op een rij.

“Ik werk in Utrecht en mijn vrouw in Arnhem. Hier wonen we heel dicht bij het station, waardoor we allebei binnen een half uur op ons werk zijn.”

“Hier vonden we het beste van twee werelden. Een gloednieuw huis, gebouwd op historische grond. Zo mooi ook hoe de oude fabrieksgebouwen en loodsen karakter geven aan de wijk.”

“Voor ons is nieuwbouw ideaal Alles spiksplinternieuw, precies naar onze wensen en gebouwd volgens de laatste normen en technieken. Geen klusprojecten voor ons. We duiken liever het terras op bij het oude EHBO-gebouw.”

“Ik wil rust als ik thuis ben. En die rust vind ik hier in mijn tuin, in de bossen en als ik door de wijk loop. Elke dag weer geniet ik van mijn mooie huis, waar ik als een blok voor viel door de rijke architectuur.”

“Onze kinderen kunnen hier vrij opgroeien. Overal is er ruimte om te spelen. En het leuke is, iedereen is nieuw, dus vriendjes zijn zo gemaakt.Ja, voor Enka wilden we de stad graag verlaten.”

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.