29 oktober 2020
Geplaatst door Stef

Op zaterdag 7 november van 9 tot 12 uur laten wij u graag kennismaken met het prachtige ENKA terrein gelegen naast het nieuwe intercity station Ede-Wageningen en direct gelegen tegen het bosgebied De Sysselt.

Het betreft het laatste project op ENKA met grondgebonden woningen. De woningen worden gerealiseerd achter de oude fabrieksmuur en de prognose startbouw is Q1 2021.

Deze ochtend vertellen wij u graag meer over dit prachtige nieuwbouwproject en het proces dat komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. In verband met de huidige regelgeving vragen wij u een afspraak binnen dit tijdsbestek in te plannen (30 minuten per afspraak) door telefonisch of per e-mail contact op te nemen via de verkopende makelaars:

Ditters Makelaars
0318-657657 
nieuwbouw@ditters.nl

Verhage van Grootheest Makelaardij
0318-619145 
Info@verhage.nl