14 mei 2020
Geplaatst door Stef

Stef van Berkel is de verkoopmanager van De Conerij. Hij is vanaf het begin van de ontwikkeling bij Op Enka betrokken en raakte met het verstrijken van de tijd steeds enthousiaster. “Ik werk al lang op Enka en nu de wijk haar voltooiing nadert, ben ik trots wat we als team hebben bereikt. Het is écht mooi geworden en bewoners zijn er gelukkig. Als je dat van klanten terugkrijgt, zijn we geslaagd.“

We spreken Stef over De Conerij, waarvan de verkoop heel binnenkort start. De Conerij is extra bijzonder omdat het de laatste grondgebonden woningen zijn. “Deze liggen ook nog eens heel prominent bij de entree van Op Enka. Het moest echt wel een waardige afsluiting worden. Dus net zoals de hele wijk met veel zorg en aandacht is ontworpen, zo hebben we dit nieuwbouwplan ook aangevlogen.” 

Image not found
Achtergrond: Bitterzoutloods OP ENKA

Zo veel mensen, zo veel wensen
“Op Enka is een duurzame wijk voor een gelukkig leven en daar hoort een gevarieerd woningaanbod bij. Na het exclusieve plan ‘In de Fabriek’, waar grote woningen achter een historische muur worden gebouwd, vind ik het dan ook heel leuk om weer de dorpse eengezinswoningen te gaan verkopen voor een breder publiek.”

Extra diep en twee breedtes
De woningen van De Conerij hebben goed doordachte plattegronden, zodat elke vierkante meter tot zijn recht komt. Er zijn huizen van 5,40 en 6 meter breed. We hebben de huizen bewust wat dieper gemaakt, zodat je hier lekker met een gezin kunt leven. Uitbouwen kan, maar met een diepte van 10 meter is dat zeker niet direct nodig. De woningen zijn straks beschikbaar vanaf crica € 339.900,- v.o.n.”

Homestudios maakt nieuwbouw kopen heel leuk
Als we het over uitbouwen hebben, pakt Stef door en vertelt over het feit dat deze woningen door BAM worden gebouwd en dat kopers dus worden uitgenodigd bij Homestudios. In dit experience center kun je je huis van A tot Z op smaak maken. Van een andere indeling tot een uitbouw, de afwerking van de wanden, vloeren en trappen tot de keuken, badkamer en deuren. Alles!

 “Ik ben er geregeld geweest en ben elke keer weer onder de indruk van hoe de nog niet gebouwde huizen op ware grote kunnen worden beleefd. Ze zijn er 1 op 1 nagebouwd. Je ervaart echt wat de gemaakte keuzes voor effect hebben op de ruimte en de sfeer. En dat maakt het kopen van een nieuwbouwhuis wel heel erg leuk!”

Volledig begeleid
Koop je een huis in De Conerij, dan word je door jouw woonadviseur aan de hand genomen om de keuzes te maken die voor jou van dit huis een thuis maken. De woonadviseur laat je pas weer ‘los’ als je de sleutel krijgt en zo ben je verzekerd van een zorgeloze reis van aankoop tot oplevering.

Ben je ondertussen ook nieuwsgierig naar het aanbod geworden? Dat staat al op de website. Klik hier! Volgende week verwachten we te komen met de datum start verkoop! Tot snel! Wil je niets missen? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Daar wordt wekelijks nieuwe informatie over De Conerij en de woonwijk gedeeld. www.facebook.com/openkaede of www.instagram.com/enka.ede.