16 april 2020
Geplaatst door admin

Het is zover...! Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat we met de verkoop van dit spraakmakende project van start zijn gegaan! Met deze nieuwsbrief kun jij je inschrijven voor een woning in het project ‘In de Fabriek’!

De inschrijftermijn is gestart op 14 april (dinsdag) 18.00 uur en sluit op 22 april (woensdag) 12.00 uur. Hierna vindt de eerste toewijzing plaats. Bij toewijzing van een woning in ‘In de Fabriek’, zal vóór 24 april 18.00 uur telefonisch contact met je opgenomen worden om een afspraak te maken voor een verkoopgesprek met de makelaar. (Vanzelfsprekend doen wij de verkoopgesprekken op veilige wijze). Toewijzing vindt plaats middels bovenstaande online inschrijvingen op basis van je eerste voorkeur. Bij meerdere kandidaten voor een bouwnummer zal na een eerste selectie op aantoonbare financiële haalbaarheid, loting plaatsvinden. Voor de toewijzing van de woningen kijken we dus niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle verkoopdocumentatie te bekijken in de digitale brochure, voordat je een keuze voor een woning maakt. Om je kansen te vergroten adviseren wij je meerdere bouwnummers van je voorkeur aan ons kenbaar te maken.

Webinar / F.a.q.
Om je in de gelegenheid te stellen voor de definitieve inschrijving vragen aan ons voor te leggen organiseren wij doorgaans een zogenaamde Meet & Greet. In tijden van COVID-19 kunnen wij zoals je begrijpt helaas geen fysieke bijeenkomst organiseren. Mede gezien de grote belangstelling hebben wij er daarom voor gekozen in plaats van een Meet en Greet of webinar, zoveel mogelijk vragen te beantwoorden in een nieuwsbrief die wij begin volgende week toe zullen sturen. Hierin informeren wij je over de meest gestelde vragen, leggen wij het gehele aankoopproces aan je uit en geven wij vast een doorkijk in de keuze mogelijkheden om van jouw nieuwe huis meteen je thuis te maken. Kun je niet wachten of heb je daarna nog vragen? Vanzelfsprekend staan de verkopende makelaars voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken op onderstaande adressen:

Anne Zoutewelle: azoutewelle@verhage.nl
Jorik Otten: jorikotten@ditters.nl