2 april 2020
Geplaatst door admin

Het is zover! Dinsdag 14 april start de verkoop van ‘In de Fabriek’! In deze nieuwsbrief vertellen we je hoe we de verkoop organiseren en wat je de komende tijd van ons mag verwachten.

De verkoop van ‘In de Fabriek’ gebeurt volledig online. Dat doen we wel vaker, maar meestal organiseren we dan nog een Meet & Greet voor de sluiting van de inschrijftermijn. Een goed moment om ons persoonlijk vragen te stellen. Zoals je begrijpt, is dat nu niet mogelijk in verband met het coronavirus, maar we zorgen dat het jou aan niets ontbreekt...

Geen Meet & Greet, een Webinar!
We gaan je natuurlijk niet aan je lot overlaten. Het enthousiaste verkoopteam van Ditters Makelaars en Verhage Van Grootheest Makelaars staat voor je klaar. Je kunt ze altijd mailen, maar we organiseren ook een zogenaamd webinar. Op vrijdag 17 april van 9.00-10.30 uur zijn de makelaars online en kun je deelnemen. Het webinar volg je online samen met andere belangstellenden, de makelaars en AM. Hier krijg je via de chat alle ruimte voor het stellen van vragen, die wij ter plaatse beantwoorden. Je ontvangt hiervoor kort van te voren van ons e-mail met daarin en link en korte uitleg hoe jij kunt deelnemen. Reserveer je het vast in je agenda?

De fabriek

Hoe schrijft u zich in en tot wanneer kan dat?
Op dinsdag 14 april rond 18.00 uur ontvangen alle belangstellenden een persoonlijke e-mail met daarin een link naar het inschrijfformulier. Door deze link aan te klikken kun je op het digitale inschrijfformulier de bouwnummers van je voorkeur invullen. Op dat moment staat ook alle verkoopdocumentatie op onze website en kun je de digitale brochure inzien. Je kunt de verkooptekeningen, de prijslijst en bijvoorbeeld de technische omschrijving of de keukeninformatie downloaden. Zo beschik je over alle informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Sluitingsdatum inschrijving
De inschrijftermijn sluit op woensdag 22 april om 12.00 uur. Je hebt dus alle tijd om de stukken te downloaden, vragen te stellen en je keuzes aan ons door te geven. Daarmee is de eerste stap gezet voor jouw reis naar een geweldig nieuw huis in OP ENKA.

U heeft nog veel te kiezen
Als u eenmaal heeft besloten welk huis je wilt kopen en je word ingeloot, is het tijd voor de volgende stap. Er breekt een leuke tijd aan. Je mag namelijk allemaal keuzes gaan maken om je nieuwe huis vanaf de eerste dag aan te laten voelen als je thuis! Naast de styling, de keuken en de badkamer krijg je bij ons de mogelijkheid om diverse zaken aan te passen aan je persoonlijke smaak, woonwensen en/of persoonlijke situatie. Denk hierbij aan een andere indeling, uitbreiding van de woonkamer, een zolderindeling, inloopkast of de afwerking van de vloeren.

De fabriek

Natuurlijk hebben wij deze opties voor je voorbereid en word je, na de gesprekken en de ondertekening van de koopovereenkomst, namens de aannemer uitgenodigd voor een gesprek met de kopersbegeleidster, die klaar staat om je tijdens dit keuzetraject en opvolgend showroomtraject te begeleiden.

Samengevat wat je van ons de komende weken kunt verwachten;

1. Op dinsdag 14 april ontvang je van ons weer een nieuwsbrief met een persoonlijke e-mail met daarin een link naar het inschrijfformulier. Hierin leggen we stap voor stap uit wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een huis ‘In de Fabriek’, de wijze van inschrijving en de vervolgstappen.
2. Op 17 april ontvang op je een aparte e-mail met een link voor deelname aan het webinar waarmee jij samen met andere belangstellenden al je vragen aan ons kunt voorleggen.
3. Na de sluiting van de inschrijving krijgen belangstellenden die zijn ingeloot van de makelaar bericht. We proberen dit zo snel mogelijk te doen. Wij sturen erop aan dat alle inschrijvers voor 24 april 12 uur bericht hebben ontvangen of de woning van je voorkeur is toegewezen


De fabriek

Kun je niet meer wachten ? Schroom niet en bel één van de makelaars. Jorik Otten van Ditters en Anne Zoutewelle van Verhage Van Grootheest weten alle ins en outs van dit project in Op Enka. Anne Zoutewelle: azoutewelle@verhage.nl of Jorik Otten: jorikotten@ditters.nl. Zij zijn je graag van dienst.