18 maart 2020
Geplaatst door Stef

Binnenkort staat de start van de verkoop van In de Fabriek gepland. We spreken verkoopmanager Stef van Berkel. “Het is bijna zover en daar kijken we met het team erg naar uit. Op dit moment zetten we de puntjes op de i. We leggen de laatste hand aan de digitale brochure, de contracten, de technische omschrijving en meer. We willen dat alles perfect verzorgd is, zodat u straks een weloverwogen keuze kunt maken. Nog even geduld dus, we komen eraan!”


De fabriek

Check, check, dubbelcheck
Stef vertelt wat er so far gedaan is achter de schermen: “Hoe In de Fabriek moest worden, is al even bekend. Maar dan wel in hoofdlijnen. Als eenmaal een klap is gegeven op het voorlopig ontwerp, gaat het team aan de slag om de tekeningen en bijbehorende stukken op te werken tot een definitief ontwerp. We checken alles. We denken na over alle details om te zorgen dat u hier straks fijn kunt wonen. Denk hierbij aan de energiezuinigheid (EPC=0) van de woning of comfortabele vloerverwarming, maar ook de keuze van de keuken met inbouwapparatuur en het mooie sanitair en tegelwerk dat tot de standaard behoort.”

Keuzes vooraf uitwerken
“Verder zijn we druk met het vooraf uitwerken van vele opties, zodat de woning aanpasbaar is aan uw persoonlijke situatie. De daken zijn van staal. Hier maak je niet zomaar even een dakvenster in. Wij hebben hierin voorzien door deze standaard op te nemen in het ontwerp. Dat maakt de 2e verdieping flexibel voor het verwerken van specifieke woonwensen. Dit soort details zijn niet alleen van groot belang tijdens het informeren van belangstellenden, maar maken het u straks gemakkelijker tijdens het koperskeuzetraject.”

De fabriek

De kers op de taart
“We blijven het zeggen: dit is toch echt de kers op de ENKA-taart. Met het zien van de film groeide ons enthousiasme nog meer. Wat is dit toch een uniek plan. De woningen zijn bijzonder door de breedte, de unieke verdiepingshoogte en de woonoppervlakte(n) van circa 162 tot 225 m². Verder hebben de meeste woningen een tuin op het zuiden en woon je hier letterlijk aan de rand van de Veluwe. En dát op loopafstand van het NS-station! Maar de karakteristieke voorgevel, met grote ramen en ornamenten van 100 jaar oud, is toch zonder enige twijfel de verleidende factor. Oud en Nieuw komen hier écht samen.”

Prijzen vanaf
Tijdens de sneak preview - die we begin dit jaar organiseerden - hebben we al veel positieve geluiden gehoord over ‘In de Fabriek’ en ik kijk er dan ook uit naar de naar de woningkeuze die deze mensen gaan maken. De definitieve prijzen maken we bekend in de volgende nieuwsbrief (en op de website). Wel kunnen we vast bekendmaken dat de huizen te koop zijn vanaf circa € 444.900,- v.o.n.

De fabriek

Hoe gaan we verder?
In de volgende nieuwsbrief maken we bekend wat de definitieve datum wordt waarop we met de (online) verkoop van start gaan. En we maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Omdat u als belangstellende staat ingeschreven, ontvangt u vanaf het moment waarop de verkoop start, een e-mail met daarin een link naar het formulier waarop u de bouwnummers van uw voorkeur aan ons kenbaar kunt maken. Zo kunt u zich thuis vanaf uw vertrouwde bank digitaal inschrijven voor een woning In de Fabriek. Na de sluiting van de inschrijving ontvangt u zo snel mogelijk bericht of de woning van uw 1e voorkeur aan u is toegewezen. Bij goed nieuws wordt u uitgenodigd door één van de verkopende makelaars. Kijk alvast op uw gemak rond op op de website en bepaal vast de woning van uw voorkeur.

Next!
Onze volgende nieuwsbrief ontvangt u over circa een week. Hierin staat informatie over:

De tijd en locatie van het verkoopevent.
De procedure rondom de start verkoop (wat moet je doen om kans te maken op een huis?). We nemen je stap voor stap mee in het online aankoopproces.
De mogelijkheden om uw nieuwe huis van ‘In de Fabriek’ uit te breiden en anders in te delen, zodat alles helemaal aansluit bij uw levensstijl en persoonlijke situatie.


Heeft u nu al vragen? Neem contact op met één van de makelaars; Anne Zoutewelle; azoutewelle@verhage.nl of Jorik Otten; jorik@ditters.nl. Zij zijn u ook nu al graag van dienst.

Wij zijn erg benieuwd naar uw keuze en graag tot ziens in OP ENKA!