27 mei 2019
Geplaatst door Stef

29 mei van 18.30 - 20.00 uur in het Poortgebouw, Akulaan 10 OP ENKA te Ede.

In onze nieuwsbrief van februari hebben wij onze nieuwste ontwikkeling ‘De Residentie’ mogen aankondigen. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de verkoop inmiddels is gestart en de meeste appartementen inmiddels onder optie staan. Afgelopen woensdag (15 mei) is het Ontwerp Bestemmingsplan voor ‘De Residentie’, genaamd ‘Ede, ENKA-terrein, appa...rtementen noordrand’ gepubliceerd. Tevens is ook het ‘Ontwerpbeeldkwaliteitsplan voor het kopgebouw aan de Noordstrook op het ENKA terrein te Ede’ gepubliceerd. Beide liggen van 16 mei tot en met 26 juni ter inzage.

Graag willen wij u allen de mogelijkheid geven deze stukken in het Poortgebouw in te zien alsmede eventuele vragen voor het te leggen aan het projectteam. Hiervoor organiseren wij op woensdagavond 29 mei een informatieavond in het Poortgebouw. Vanaf 18.30 tot 20:00u hopen wij u te mogen ontvangen. De koffie/thee staat voor klaar.