22 september 2017
Geplaatst door Stef

Wonen in het dynamisch hart van ENKA tussen de monumenten

Vanwege het succes van fase 1 krijgt het Carré nog dit jaar een vervolg. In november starten wij met de verkoop van 46 nieuwe herenhuizen langs de laan. Met de realisatie van de woningen krijgt het Carré letterlijk haar vorm. De fabrieksmuren van ‘toen’ zijn herkenbaar in het ontwerp. Hier woon je echt tussen de monumenten. Raamroedes, mooie metselwerkdetails en karakteristieke voordeuren van toen worden afgewisseld met mooie doorkijkjes of een klassieke poort naar het binnenterrein. Hier woon je in het dynamisch hart van Enka. Ontmoeten, gezelligheid en lekker wonen staan hier centraal. Met de identiteiten het karakter van toen en het comfort van nu komt het beste van 2 werelden hier samen. Schrijf je nu in en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws.