29 oktober 2016
Geplaatst door annemiek

Donderdagavond 3 november a.s. vindt in het Poortgebouw van 19:00 tot 21:00 uur de start verkoop plaats van de 52 woningen in De Hoven.

Aspirant kopers van een huis Op Enka opgelet! Donderdagavond 3 november a.s. vindt in het Poortgebouw van 19:00 tot 21:00 uur de start verkoop plaats van de 52 woningen in De Hoven. Het gaat om eengezinswoningen, twee-onder-een-kap-woningen en woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Prijzen variëren van € 236.900,- tot € 389.900 v.o.n. De levensloopwoningen hebben een vanaf prijs van € 247.900,- v.o.n.

Wonen aan de bosrand

Woonbuurt De Hoven vind je langs de bosrand. De woningen hebben een dorpse uitstraling. De huizen zijn gesitueerd aan gezellig hofjes of aan een mooie laan. De bouwstijl is klassiek/nostalgisch met veel overstekende kappen en bijzondere details.

Dit deel van de buurt is verdeeld in verschillende deelplannen: De Weverij, De Spinnerij, De Conerij en De Smederij. Hier treft je mooie nieuwbouw eengezinswoningen, fraaie twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en comfortabele patiobungalows aan. Er is veel variatie, dus voor elk wat wils. Een groot deel van De Hoven is reeds gerealiseerd. Kom een keer langs om te zien hoe prachtig het er is!

Klik hier voor meer informatie over de verschillende woningtypes van het totale aanbod.