Nieuwbouw OP ENKA in Ede

OP ENKA - Als alleen het beste goed genoeg is

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De inspiratie is ontleent aan het landelijke dorpse wonen. Anderzijds zijn kenmerken van de oude gebouwen terug te zien in de nieuwe woningontwerpen. Samen vormen ze een schitterende symfonie. Nieuw voor oud, zonder verlies aan karakter. Duurzaam, gemaakt om lekker en gelukkig te kunnen leven. Toekomstbestendig, met oog voor detail en respect voor de historie. Hier loop je zo het bos in, of stap je op de trein. Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden.

Vier nieuwbouw buurten, vier woonsferen. Het klopt, hier voel je je thuis.!

Iedereen is uniek en wil op zijn/haar eigen wijze wonen. Variatie was daarom een sleutelwoord. Daarom hebben we vier verschillende woonsferen vormgegeven. De Hoven met het dorpse wonen, Het Carré in het hart van OP ENKA met meer dynamiek en sociale cohesie, De Bosrand met de vrije kavels voor wie zelf wilde bouwen en het slotakkoord, het stationsgebied waar wonen en werken in elkaar over loopt. 

Een waardig slotstuk

Enka nadert haar voltooiing. En we zijn trots op het resultaat. Een  prachtige groene duurzame wijk waar mensen graag wonen. Want dat is wat we terugkrijgen van onze kopers. Gemaakt vanuit passie, met oog voor kwaliteit en respect voor de historie. Op Enka is een schoolvoorbeeld voor een duurzame gebiedsontwikkelingen, waarbij je vasthoudt aan sterk verankerde visie en kernwaarden en ondertussen meebeweegt met wat de techniek, de tijd , de economie en markt van je vraagt. 

We leggen nu de laatste hand aan het slotstuk met deelgebied i en deelgebied H5 ( De Residentie ). Twee totaal verschillende gebouwen met elk hun kracht, identiteit en functie. Passend in de uitgangspunten en ambitie van Op Enka We vertellen u er graag alles over.

 

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie