Nieuwe projecten in aantocht Op Enka

Geplaatst op 03-08-2016Het is zomervakantie en dat is maar goed ook; op een enkele woning na zijn namelijk nagenoeg al onze projecten uitverkocht! Uiteraard zijn we achter de schermen al druk met een tweetal nieuwe projecten, waarvan één in De Hoven en één in vervolg op Homemade in Het Carré. Beide projecten zullen naar verwachting nog dit jaar in verkoop gaan.

De Hoven
Alle 76 woningen van de vier projecten In De Hoven zijn in aanbouw en op drie woningen na allemaal verkocht. In De Weverij zijn alle twaalf patiowoningen en elf eengezinswoningen aan het Grote Schoorsteenplein verkocht; deze worden alle 23 nog dit jaar opgeleverd. In juni is gestart met de bouw van de veertien twee-onder-één-kap woningen in De Smederij. Alleen bouwnummer 140 is hiervan nog onder optie. Alle andere dertien woningen zijn verkocht. In juli is gestart met de bouw van de 39 woningen in De Hoven. De laatste twee zijn hiervan nog onder optie.

Het Carré
In het Carré zijn van de vijftien Homemade woningen nog drie vrij en de laatste vier onder optie. Door middel van de woonconfigurator ontwerp je online zelf je eigen eengezinswoning, met tuin op het zuiden!

Belangstelling
De zomer is een geschikt moment waarop je samen besluit om te willen verhuizen. Kom na de vakantie eens kijken in één van onze vier prachtige woonbuurten Op Enka en ervaar zelf de bijzonder mooie wijk, aan de bosrand, tussen de monumenten en vijf minuten van het NS Station Ede - Wageningen. Kijk voor de laatste stand van zaken op www.enka-ede.nl of schrijf je in als belangstellende, dan nemen we contact met je op. Een fijne zomer toegewenst en graag tot ziens Op Enka!

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.