Nieuw en ruim, dat wilden ze graag. Ze vonden het op Enka

Door admin op 8 maart 2018 in Interviews

Hun kleiner appartement uit de jaren vijftig had charme en twee slaapkamers. Het verlangen naar iets ruimer en vooral nieuwer was de reden dat Suzanne en Johan hun appartement te koop zetten. “We dachten: dat duurt wel een jaar of twee, maar met drie maanden was het verkocht. Op dat moment begon onze zoektocht.” Enthousiast vertelt Suzanne over hun nieuwste aanwinst.

“We komen allebei uit Ede. Geboren en getogen. We wilden hier ook heel graag blijven. Ede is knus en gezellig. Het zusje van mijn man woont al op Enka, dus zodoende kenden we het nieuwe woongebied. Er zijn nog twee nieuwbouwprojecten in de stad, maar dit project trok ons het meest. Waarom? Hier woon je net wat centraler. Het station ligt op loopafstand en met een paar minuutjes fietsen ben je in het centrum. Toen dat besluit genomen was, ging het snel. Het bleek namelijk dat in plan De Weverij nog één huis te koop stond. En laat dat nu precies zijn wat we zochten. Het rijtje van vijf ziet er heel mooi uit door de architectuur en de baksteen. Lekker ruim, grote tuin en de zijkant van het blok grenst aan het bos. Je woont hier heel dicht bij het bos. Ons rijtje staat zelfs tegen de bosrand aan. Dat vrije gevoel wordt versterkt door het groene pleintje - met oude eik – voor de deur.”

Vandaag maken ze het officieel
Vandaag tekent het op-en-top Edense stel het koopcontract. “Dit jaar starten ze met de bouw en dan duurt het een maand of tien. We kunnen niet wachten tot we de sleutel krijgen. We hebben al wat gedagdroomd over de inrichting, styling en onze nieuwe keuken. We gaan voor strak en modern. Maar eerste tekenen. Dan is het officieel!”   

  • Nieuw en ruim, dat wilden ze graag. Ze vonden het op Enka

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.