Makelaar Ron Toering Kocht Zelf een Huis Op Enka

Door Stef van Berkel op 21 februari 2018 in Op Enka

Vanaf dag één is Ron Toering van Ditters Makelaars bij Op Enka betrokken. Gedreven vertelt hij: “Na zo’n 8 jaar is Op Enka een beetje mijn levenswerk geworden. Een mooie periode in mijn carrière met een mooie toekomst. We begonnen in 2007 met een blanco vel met alle mogelijkheden voor inbreng en ideeën. Nu wordt er volop geleefd in de wijk én woon ik er zelf ook.”

“Op Enka is wat mij betreft één van de mooiste wijken van Ede. Dat komt door de combinatie van bos, nieuwbouw en het industriële karakter. Ik fiets graag en dat kun je in deze omgeving naar hartenlust doen.”

 

Wonen in een pand met rijke historie

“Toen de Bitterzoutloods werd ontwikkeld, was ik gelijk enthousiast. De oude loods is getransformeerd tot meerdere loftwoningen. Wonen in een pand met een rijke historie, helemaal ingedeeld zoals wij het willen en met het comfort van nu. Wat wil je nog meer?”

 

Gevarieerd en op niveau

“Het bijzondere is dat in het rijtje van 15 woningen mensen van 20, 30, 40, 50, 60 en 70 jaar wonen. Heel gevarieerd. We hebben veel en leuk contact met elkaar. De eerste gezamenlijke barbecue heeft al plaatsgevonden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Op Enka. Zonder uit de hoogte te doen, durf ik te stellen dat het een wijk op niveau is.”

 

Snel, klantgericht en duidelijk

Ditters Makelaars heeft een team van 5 nieuwbouwmakelaars. Op het moment dat je telefonisch of via de mail laat weten dat je interesse hebt, komt het team gelijk in actie.

 

Ron: “Onze klantgerichte houding vertaalt zich naar snel handelen, duidelijkheid verschaffen en doorpakken. We ervaren dat potentiële kopers dit heel prettig vinden. Ze willen niet wachten. Ze zijn enthousiast en willen weten of het voor hen haalbaar is het huis te kopen. Mede daarom geven wij ook gelijk financieel advies.”

  • Makelaar Ron Toering Kocht Zelf een Huis Op Enka

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.