Ede

Typisch Ede

Kleine boetiekjes en landelijk bekende winkelketens wisselen elkaar af. Natuurlijk heeft het centrum van Ede ook goede horecagelegenheden en in de zomer kun je een middag winkelen eindigen op één van de terrassen. Ga lekker uit eten, bezoek een museum of woon een voorstelling bij. Of… volg een cursus en bezoek een voorstelling bij Cultura, hét centrum voor kunst en cultuur in de regio Ede. Ook de bibliotheek vind je hier. Voor de filmliefhebbers is er bioscoop Cinemec. Ede weet te vermaken.

Op Enka Ede

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Alles in de buurt

Even een hapje eten. Zomaar of omdat je wat te vieren hebt.Je hoeft hiervoor niet naar het centrum van Ede. Op Enka opent in 2018 een restaurant met huiskamersfeer in het oude EHBO-gebouw. Om de hoek van Op Enka in de Reehorst zit ‘Live Cooking Valentino’ en aan de Parkweg – op een paar minuten loopafstand – zijn er ook diverse restaurants. Rondom diezelfde Parkweg kun je overigens uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Naast twee supermarkten vind je er ook nog diverse kleine winkeliers.

Omgeving

Enka ligt in de unieke prachtige, natuurlijke omgeving van Ede. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo het bos in. Maar Enka is nog veel meer dan leven met de Veluwe in je achtertuin. Enka is een beleving op zich. Met tien minuten fietsen ben je in het centrum van Ede. Winkel, ga naar het theater of de bios en eet bij één van de gezellige restaurants. Keuze in overvloed. Nog dichter bij huis is de Parkweg. Je wandelt er zo naartoe. Handig voor een vers brood, de dagelijkse boodschap en net wat meer.

Openbaar vervoer

Enka ligt direct bij het intercitystation Ede-Wageningen. Met de trein ben je binnen een half uur op station Utrecht Centraal, met een kwartiertje in Arnhem en in een uur op station Schiphol.

Auto

Vanaf je nieuwe huis rijd je in vijf minuten de A12 op en daarvandaan ben je ook zo op de A30. In de toekomst wordt de bereikbaarheid nog beter. Er liggen plannen voor een directe verbinding tussen Ede-Oost en de A12 en A30.

Parkeren en veiligheid

Parkeren is geen probleem Op Enka. Er komen handige parkeerclusters en in de straten is er ook voldoende parkeergelegenheid. Voor de scholen loopt een 'kiss and ride'-strook zodat kinderen veilig in en uit de auto kunnen stappen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.