De Zouterij

'De Hoven' heeft een aangename dorpse sfeer, is ruim van opzet en prachtig gelegen tegen de bosrand. Het grootste deel van deze wijk is inmiddels gerealiseerd. Tweekappers en vrijstaande woningen worden hier afgewisseld met fraaie straatjes met ruime eengezinswoningen. De diversiteit is er groot. Ze hebben allen 1 ding gemeen. De beste ingrediënten voor een fijne woonomgeving.

De verkoop is gestart van de laatste 68 nieuwbouw woningen met het échte dorpse gevoel OP ENKA ‘De Zouterij’. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.  Gelegen aan een prachtig groen woonhof, bieden we de keuze uit meer dan 18 woningtypen. Dé laatste kans op dorps wonen OP ENKA

Energie zuinig

De warmte voor het project De Zouterij alsmede Het Carré 2 en toekomstige deelplannen is afkomstig uit de regio, middels bio-energie waarbij biomassa lokaal wordt omgezet naar energie. Hiermee geven wij onder andere invulling aan onze ambitie om een duurzame wijk te maken waar het fijn en comfortabel wonen is.
Voordelen te over. In de woningen is geen gasinstallatie en cv-ketel voor warmte meer nodig. Aansluiting op het groene warmtenet (ook wel bio-warmte genoemd) is een milieuvriendelijk maar ook schoon en veilig alternatief voor de (traditionele) cv-installatie. Behalve deze voordelen biedt bio-warmte jou wooncomfort. Bij het opendraaien van de radiator is er direct warmte beschikbaar en als gezegd heb je niet langer de kosten van service en onderhoud van jouw CV ketel. En duurder….Nee door toepassing van Nederlandse regelgeving is bio-warmte nooit duurder dan gas.

Kies je voor een woning OP ENKA zoals in De Zouterij, dan kun je met de keuze voor extra zonnepanelen je huis nóg energiezuiniger maken. Je verhoogt hiermee de energiezuinigheid van je woning (uitgedrukt in een zogenaamde EPC-waarde) en verlaagt deze EPC van 0,2 naar 0. Een huis dat, bij een normaal huishoudelijk gebruik, zelf zorgt voor elektra, verwarming en warm water.

Ruime keuze in woningafwerking

De nieuwbouw huizen worden voorzien van mooi modern sanitair en tegelwerk. Maar wil je het anders? Geen probleem. De woonadviseur begeleid je tijdens het gehele bouwproces bij het maken van jouw keuzen ten aanzien van je toilet, badkamer, keuken en wand- en vloerafwerking, zodat jouw nieuwe huis vanaf de eerste dag je nieuwe thuis is. Wil je alvast aan de slag? Bekijk dan eens de woningconfigurator.

Je nieuwe huis – jouw woonwensen – de woningconfigurator:

Met onze woningconfigurator stel je eenvoudig zelf je droomwoning samen. Door te klikken op de overzichtskaart kiest je eenvoudig de woning van jouw voorkeur. Je kunt direct zien uit welke woningtypes het project bestaat en welke woningen nog vrij zijn. Na keuze van een woning kun je vervolgens in een aantal stappen je nieuwe huis zelf samenstellen. Kies jij voor een uitbouw, dakkapel of een erker? De woningconfigurator laat meteen zien hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Bij elke keuze die je maakt veranderen de woningplattegronden direct mee én…..niet onbelangrijk, wat de kosten zijn van je persoonlijke wensen. Zo stel je zelf je huis samen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw woonwensen. En ..je weet meteen de hoogte van je alles op maat….ideaal toch?

Duidelijkheid daar houden wij van – De Klantreis

Een nieuw huis is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het belangrijk dat je goed wordt begeleid in de te nemen stappen vanaf de aankoop tot aan de oplevering van de woning. Om nu al goed inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten, hebben wij het hele proces in duidelijke stappen voor je omschreven. Je vind ze terug in onze klantreis. En…zijn er meer vragen. Laat het ons weten. We helpen je graag op weg naar jou nieuwe woonbestemming!

Bekijk hier ook het interview met Joey en Emma 'Wooncarière maken in je eigen wijk, zo doe je dat!'.

Belangstelling in De Zouterij?

Schrijf je nu in, of bel de makelaar voor de laatste stand van zaken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.