Heerlijk leven aan de rand van het bos in De Hoven

In De Hoven woon je wel héél dicht bij het bos. Deze woonbuurt binnen OP ENKA ligt namelijk prachtig tegen de bosrand. Maar eigenlijk hoef je voor het groen het bos niet eens in. Dat krijgt in De Hoven zelf namelijk al volop de ruimte. De sfeer is er aangenaam dorps, de diversiteit in nieuwbouwwoningen groot. Gemoedelijk groen wonen met alle voorzieningen nabij, dat doe je in De Hoven!

Knusse hofjes en boomrijke lanen in De Hoven

Niets is hier achterwege gelaten om te zorgen voor een fijn woonklimaat. In De Hoven woon je aan een knus hofje of een boomrijke laan. Gezellige straatjes worden afgewisseld met leuke pleintjes, omsloten door groene hagen en gemetselde tuinmuren. Dorps zoals een dorp hoort te zijn. Ruim en groen van opzet, met de kwaliteit van nu.

OP ENKA Ede

Nieuwbouwhuizen in vele typen

De variatie in woningtypen is groot. Je vindt hier tweekappers en vrijstaande woningen, maar ook ruime eengezinswoningen. Ze zijn voorzien van goede tuinen, karakteristieke metselwerkdetails, raamroedes en mooie overstekende kappen. Deze aandacht voor afwisseling en detail draagt bij aan de fijne woonsfeer. Alle nieuwbouwwoningen zijn bovendien duurzaam en energiezuinig.

Diverse deelplannen

Het grootste deel van De Hoven is inmiddels gerealiseerd. In De Weverij, De Spinnerij, De Conerij en De Smederij hebben al veel bewoners een hun nieuwe thuis gevonden. Hoe fijn het hier nu al wonen is, kun je zien in de fotogalerij.

De Zouterij

Het sluitstuk van De Hoven wordt gevormd door De Zouterij. Hier woon je prachtig aan een groen woonhof, of langs de statige Enkalaan. De eerste fase van De Zouterij is al volledig verkocht. De bouw van deze fase start in de zomer van 2018. Vanwege het grote succes krijgt De Zouterij een vervolgfase. Houd daarvoor de website in de gaten!

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.