In alle vrijheid genieten van wonen in De Bosrand

De Bosrand is een uniek onderdeel van OP ENKA. Hier is ruimte voor wie graag zelf een huis wil bouwen. Op vrije kavels, praktisch in het bos, in de unieke sfeer van de Veluwe. Daarvoor zorgen de majestueuze bomen en natuurlijke hoogteverschillen die in dit deelplan zorgvuldig behouden zijn. Er zijn verschillende kavels, waarop de bewoners zelf hun droomhuis realiseren. In De Bosrand vind je veel groen, rust, afwisseling en privacy. Alle ingrediënten voor een prachtige woonomgeving.

Vrije kavels aan de rand van het bos

Op de zelfbouwkavels in De Bosrand is de vrijheid groot om een huis te bouwen op basis van eigen wensen en smaak. Maar het is de sfeer van de Veluwe die wonen in De Bosrand écht uniek maakt. Je woont hier praktisch in het bos. Eiken, berken, dennen en andere bomen met een hoge sierwaarde blijven staan, natuurlijke hoogteverschillen behouden. Hierdoor loopt het bos heel natuurlijk over in de bebouwing. De woningen worden geclusterd in kleine groepjes, met veel ruimte eromheen. Het gevoel van wonen in het bos, precies naar eigen wens. Bekijk hier het aanbod

OP ENKA Ede

De Bosschage

De Bosrand bestaat uit deelplannen De Bosschage en De Twijnerij. De Bosschage ligt pal tegen het bos. Hier worden in drie fases kavels uitgegeven waarop vrijstaande villa’s komen, geclusterd in kleine groepjes te midden van het groen. De kavels variëren in oppervlakte van circa 500 m2 tot bijna 900 m2. Inmiddels is er al een grote variatie aan vrijstaande villa’s gerealiseerd.

De Twijnerij

De Twijnerij ligt tussen de Bosschage en woonbuurt De Hoven. Hier koop je bij ons een bouwrijpe kavel en ga je samen met je architect aan de slag om jouw ideale huis te realiseren. Heb je liever wat meer begeleiding en wil je op basis van een bestaand ontwerp verder borduren? In samenwerking met Brummelhuis hebben wij diverse voorbeeldwoningen voor je uitgewerkt en we kunnen je desgewenst ontzorgen in het gehele bouwproces tot aan de sleuteloverdracht.

OP ENKA is alleen het beste goed genoeg en dat blijkt ook in De Bosrand. Zelf een huis bouwen op een unieke locatie? Aan jou de keus.

Interesse in De Bosrand?

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.