Het Carré 10 appartementen

Het Carré is gelegen in het hart van ENKA tussen de monumenten. Het stedenbouwkundig plan voorziet in een compacte opzet van eengezinswoningen en een appartementenblok met straatjes, hofjes en doorkijkjes tussen de aanwezige monumenten. Een goede basis voor een aantrekkelijk woonklimaat met dynamiek. Op de hoek van het Carré is stedenbouwkundig een hoogteaccent wenselijk. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van een gebouw van 5 woonlagen met 2 appartementen per verdieping van resp. ca. 118 m2 en ca 143m2 gbo.

Online onderzoek

Om de appartementen optimaal aan te laten sluiten bij uw wensen houden wij een online enquete. Hierin worden u diverse vragen voorgelegd waarin u uw woonkeuren aan ons kenbaar kunt maken. Wij nodigen u daarom van harte uit hieraan deel te nemen. Uw inbreng is belangrijk om zo veel mogelijk wensen op het gebied van duurzaamheid, uw woningindeling, het afwerkingsniveau of de woonplattegronden bij ons kenbaar te maken.

Doe mee met het woononderzoek en vertel ons jouw woonwensen. Op donderdag 7 december a.s. houden wij in het Poortgebouw Op Enka een informatieavond voor het appartementencomplex Het Carré. Lees hier meer »

Het vervolg

Na het inventariseren van de woonwensen bekijken wij welke wensen gevolgen hebben voor het schetsontwerp en welke zaken wij sowieso kunnen meenemen in het ontwerp van de appartementen. Waar enigszins mogelijk worden uw wensen in het basisontwerp vertaald danwel optioneel aan u aangeboden.
Na inventarisatie en genoemde vertaling van woonwensen worden de aangepaste appartementen gepresenteerd.

Op Enka Ede

Prognose

Wij verwachten begin 2018 met de 10 appartementen in verkoop te gaan.

Klantbegeleiding

Belangstellenden ontvangen na de afronding van het ontwerp een uitnodiging voor een gesprek. Aansluitend wordt u in een aantal sessies 1 op 1 begeleid van het eerste contact tot aan de oplevering. U krijgt alle gelegenheid en advies om uw woonwensen in te vullen op het gebied van keuken, badkamer, woningindeling, als wand- en vloerafwerking. Zo doen we dat op ENKA... als alleen het beste goed genoeg is.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven. Schrijf u dan in hier als belangstellende. Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Op Enka Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.