Het Carré fase 2

Wonen in het dynamisch hart van ENKA tussen de monumenten

Vanwege het succes van fase 1 krijgt het Carré  nog dit jaar een vervolg. In november starten wij met de verkoop van 46 nieuwbouw herenhuizen langs de laan, Het Carré fase 2. Met de realisatie van de woningen krijgt het Carré letterlijk haar vorm. De fabrieksmuren van ‘toen’ zijn herkenbaar in het ontwerp. Hier woon je écht tussen de monumenten in de gezellige atmosfeer van Enka. Raamroedes, mooie metselwerkdetails en karakteristieke voordeuren van toen worden afgewisseld met mooie doorkijkjes of een klassieke poort naar het binnenterrein.

Wonen in het dynamisch hart van Enka betekent ontmoeten, gezellige stoepjes bij de voordeuren nodigen uit voor een kop koffie met je buurman/buurvrouw in de zon. Door het pandje/pandje gevoel is contact zo gelegd. Lekker wonen staan hier centraal. Hier loop je zo even naar het oude EHBO gebouw voor een lekkere koffie of een broodje. Hier kies je voor de dynamiek en gezelligheid wanner jij dat wil. Kinderen spelen er veilig op straat of op een van de pleintjes. Wil je meer privacy dan trek jij je terug in je eigen tuin en geniet je van de zon. Met de identiteit en het karakter van toen en het comfort van nu komt hier het beste van 2 werelden samen.

Nieuwbouw is energie zuinig

De warmte voor het project Het Carré, de Hoven zoals de Zouterij en toekomstige deelplannen is afkomstig uit de regio, middels bio-energie waarbij biomassa lokaal wordt omgezet naar energie. Hiermee geven wij onder andere invulling aan onze ambitie om een duurzame wijk te maken waar het fijn en comfortabel wonen is. Voordelen te over. In de nieuwwbouw woningen is geen gasinstallatie en cv-ketel voor warmte meer nodig. Aansluiting op het groene warmtenet (ook wel bio-warmte genoemd) is een milieuvriendelijk maar ook schoon en veilig alternatief voor de (traditionele) cv-installatie. Behalve deze voordelen biedt bio-warmte jou wooncomfort. Bij het opendraaien van de radiator is er direct warmte beschikbaar en als gezegd heb je niet langer de kosten van service en onderhoud van uw CV ketel. En duurder….Nee door toepassing van Nederlandse regelgeving is bio-warmte nooit duurder dan gas.

Ruime keuze in woningafwerking

De nieuwbouw huizen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Maar wil je het anders? Geen probleem. De woonadviseur begeleid je tijdens het gehele bouwproces bij het maken van je keuzen ten aanzien van je toilet, badkamer, keuken en wand- en vloerafwerking, zodat jouw nieuwe huis vanaf de eerste dag je nieuwe thuis is. Wil je alvast aan de slag? Bekijk dan eens de woningconfigurator.

Je nieuwe huis – jouw woonwensen – de woningconfigurator:

Met onze woningconfigurator stel je eenvoudig zelf je droomwoning samen. Door te klikken op de overzichtskaart kiest je eenvoudig de woning van jouw voorkeur. Je kunt direct zien welke woningen nog vrij zijn en uit welke woningtypes het project bestaat. Na keuze van een woning kun je vervolgens in een aantal stappen je nieuwe huis zelf samenstellen. Kiest je voor een uitbouw, dakkapel of een erker. De woningconfigurator laat meteen zien hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Van alle keuzes veranderen de woningplattegronden direct mee én…..niet onbelangrijk, wat de kosten zijn van je persoonlijke wensen. Zo stel je zelf je huis samen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw woonwensen. alles op maat….ideaal toch?

De woningconfigurator wordt op dit moment gebouwd. Binnenkort ontvang je meer informatie.

Duidelijkheid daar houden wij van – De Klantreis

Een nieuw huis is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het belangrijk dat je goed wordt begeleid in de te nemen stappen van de aankoop tot aan de oplevering van de woning. Om nu al goed inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten, hebben wij het hele proces in duidelijke stappen voor je omschreven. Je vind ze terug in onze klantreis. En… zijn er meer vragen. Laat het ons weten. We helpen je graag op weg naar jou nieuwe woonbestemming!

Schrijf je in voor Het Carré fase 2

Schrijf je nu in en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.