47 'muurwoningen' Enka

In het Carré woon je in het dynamisch hart van ENKA. Het is één van de vier wijken met een geheel eigen identiteit. Gezellige straatje, pleintjes en doorkijkjes versterken het goede gevoel van sociale cohesie. Met je buurman drink je een koffie op een bankje voor jouw nieuwe huis OP ENKA. De monumenten liggen om je heen. Ze zorgen voor sfeer en geven een knipoog naar de tijd van toen.

Vorm geven aan het Carré

De carrémuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré. Deze muur vormt de basis van dit unieke project. Achter de bestaande gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 47 herenhuizen. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriële uitstraling. Zo woon je in een nieuw huis achter een gevel met historie en wordt voortgebouwd op de geschiedenis van het Carré.

Klantconsultatie:

De woningen zijn niet alleen uniek. De variatie is groot en is gebaseerd op het stramien van de aanwezige muur. Zo ontstaan woningen in verschillende breedtes. Ze gaan hierdoor variëren in woonoppervlakte en woningdiepte. De indeling bepaal je grotendeels zelf.

AM heeft haar bedrijfsmodel ingericht om op duurzame wijze invulling geven aan potentiele woningbouwlocaties op basis van de woonwensen van belangstellenden. De kwaliteiten van de plek, respect voor de omgeving en aandacht voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord, staan hierbij hoog bij ons in het vaandel. Na een uitgebreide klantconsultatie waarin belangstellenden hun woonwensen konden aangeven is er hard gewerkt aan de verdere uitwerking van de woningen achter deze monumentale fabrieksmuur.

Tijd voor kwaliteit – vervolg in 2019

"Als gevolg van de gestegen bouwprijzen enerzijds en de wens om het hoge kwaliteitsniveau te behouden anderzijds, hebben we besloten meer tijd te nemen voor de uitontwikkeling van de muurwoningen”. Om te komen tot deze gewenste kwaliteit zullen we diverse onderwerpen verder moeten uitzoeken". "Dit kost tijd waardoor we naar verwachting begin 2019 meer kunnen vertellen over de planning", aldus Bas Gipman. Om toch tegemoet te komen aan de grote vraag naar karakteristieke woningen in hart van OP ENKA, is daarom voorrang gegeven aan de uitwerking van ‘t Hart van het Carré, dat in het 4e kwartaal van dit jaar wordt verwacht.. Bent u al ingeschreven als belangstellende? We houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk de brochure voor Carre Type J

Op Enka Ede

Uitgebreide klantbegeleiding:

Aansluitend begeleiden wij u als klant van het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht van de nieuwe woning middels een helder stappenplan. Duidelijkheid, daar houden wij van. Een woning kopen doe je tenslotte niet elke dag. Droomde u altijd al van een herenhuis langs de singel, kantoor aan huis, een diepe zonnige tuin, een woonkeuken en of hecht u meer aan duurzaamheid met PV panelen? Laat het ons weten wat uw woonwensen zijn en doe mee aan ons online woononderzoek.

Deelname onderzoek:

Door u int schrijven als belangstellende ontvangt u automatisch een link naar de online vragenlijst. Wij houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Planning:

de verkoop staat gepland voor het tweede kwartaal van 2018. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte. Je ontvangt dan automatische en uitnodiging om mee te denken en jouw woonwensen bij ons kenbaar te maken.

Enka is een beleving...als alleen het beste goed genoeg is.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Op Enka Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.