45 'muurwoningen' Enka

In het Carré woon je in het dynamisch hart van ENKA. Het is één van de vier wijken met een geheel eigen identiteit. Gezellige straatje, pleintjes en doorkijkjes versterken het goede gevoel van sociale cohesie. Met je buurman drink je een koffie op een bankje voor jouw nieuwe huis OP ENKA. De monumenten liggen om je heen. Ze zorgen voor sfeer en geven een knipoog naar de tijd van toen.

Vorm geven aan het Carré

De carrémuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré. Deze muur vormt de basis van dit unieke project. Achter de bestaande gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 47 herenhuizen. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriële uitstraling. Zo woon je in een nieuw huis achter een gevel met historie en wordt voortgebouwd op de geschiedenis van het Carré.

Tijd voor kwaliteit – vervolg in 2019

"Als gevolg van de gestegen bouwprijzen enerzijds en de wens om het hoge kwaliteitsniveau te behouden anderzijds, hebben we besloten meer tijd te nemen voor de uitontwikkeling van de muurwoningen”. Om te komen tot deze gewenste kwaliteit zullen we diverse onderwerpen verder moeten uitzoeken". "Dit kost tijd waardoor we naar verwachting begin 2019 meer kunnen vertellen over de planning", aldus Bas Gipman. Om toch tegemoet te komen aan de grote vraag naar karakteristieke woningen in hart van OP ENKA, is daarom voorrang gegeven aan de uitwerking van ‘t Hart van het Carré, dat in het 4e kwartaal van dit jaar wordt verwacht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen, ook van de muurwoningen. Heb jij je al specifiek voor de muurwoningen ingeschreven dan hoor je uiteraard ook van ons als er nieuws is.

OP ENKA Ede
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.