Start verkoop Carré

Door Stef van Berkel op 13 juni 2017 in Het Carré

Belangrijk nieuws van ENKA. 22 juni is de start verkoop van 37 woningen in Het Carré. Vanaf 18.30 ben je van harte welkom in het kantinegebouw op ENKA.

Medewerkers van het project zullen aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Er is een grote verscheidenheid aan woningen. Zo hebben we een aantal zeer royale pakhuizen (187m2) in de aanbieding met een plafondhoogte op de begane grond van maar liefst 3,2 meter. Maar ook komen er heerlijke gezinswoningen in de verkoop met een nostalgische of stoere industriële uitstraling. Het Carré wordt een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes, levendige straten en prachtige monumenten. In het Carré ervaar je het dorpse gevoel van de Hoven gecombineerd met de levendigheid van het stationsgebied. Hier gaat het dynamische hart van ENKA kloppen. Je woont er in het beste van twee werelden: de rust van de Veluwe en de reuring van de stad zijn allebei binnen fietsbereik.

 

Stef van Berkel verkoopmanager bij AM Wonen merkt dat er veel enthousiasme is ook buiten de regio voor het project. Stef: “We hebben veel belangstelling uit de Utrechtse regio van mensen die daar moeilijk slagen. Hier vinden ze het beste van twee werelden en krijgen ze meer waar voor hun geld. Ook de bereikbaarheid scoort hoog. Je loopt hier naar het NS-station en met 20 minuten ben je op Utrecht CS.”

Ook over de architectuur is van Berkel erg enthousiast. Het wordt een mix aan stijlen die uniek is voor nieuwbouwprojecten in heel het land.

“Enerzijds is het ontwerp geïnspireerd op het industriële verleden van het gebied, anderzijds is het alsof je in een vestingstadje loopt.” Van Berkel. “De stoere muurwoningen hebben enorme ramen met roedes, subtiele details in de gevel en de begane grond is wel 3,2 meter hoog is! Aan het einde van de rij komen 3 ‘woonpakhuizen’ met 4 woonlagen vanaf 187 m². Ideaal als je een bedrijf aan huis hebt of gezegend bent met een groot gezin. Aan de gezellige tussenstraatjes komen romantisch gedetailleerde eengezinswoningen in verschillende groottes. Het leuke is dat geen huis aan de buitenkant hetzelfde is.” 

www.facebook.com/openkaede

  • Start verkoop Carré

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.