Woningaanbod Ninox2

AM is gestart met de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ninox2. Dit project is gelegen in het westen van OP ENKA en heeft dezelfde stijl als Ninox.

Ninox2 bestaat uit 24 gezinswoningen verdeeld over drie woningtypes, uiteenlopend van 130m2 tot 162m2 woonoppervlakte. Type 1 en 2 zijn rijwoningen met een breedte resp. van 5,7m of 6m. Type 3 zijn geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met beide een woonoppervlakte van 162m2. Door midel van PV panelen en door gebruikmaking van Bio-warmte zijn de woningen zéér energiezuinig.

Bekijk de brochure

Fase 1:

De eerste fase van Ninox2 is inmiddels uitverkocht en is in aanbouw genomen.

Fase 2:

Binnenkort wordt gestart met de verkoop van de laatste 7 woningen in dit project, Ninox 2 fase 2 bestaat uit resp 5 herenhuizen van 6,0m (woningtype 2) en 1 tweekapper (type3) Bent u benieuwd naar de specificaties per woningtype? Deze vindt u hieronder. Door op de afbeelding te klikken, verschijnt er meer informatie over het type inclusief de bijbehorende plattegrond. Welke woning kiest u?

Wilt u op de hoogte blijven van Ninox2? Laat uw gegevens achter en wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen en naderende start verkoop.


FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.