Woningaanbod Ninox2

AM is gestart met de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ninox2. Dit project is gelegen in het westen van OP ENKA en heeft dezelfde stijl als Ninox.

Ninox2 bestaat uit 24 gezinswoningen verdeeld over drie woningtypes, uiteenlopend van 130m2 tot 162m2 woonoppervlakte. Type 1 en 2 zijn rijwoningen met een breedte van 5,7m of 6m. Type 3 zijn geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met beide een woonoppervlakte van 162m2.

Ook aan de duurzaamheid van de woningen is gedacht. Alle woningen zijn zeer duurzaam (EPC-waarde van 0,4) en op het dak van uw woning komen PV-panelen en verwarming vindt plaats door biowarmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koopt u een huis dat klaar is voor de toekomst!

Bent u benieuwd naar de specificaties per woningtype? Deze vindt u hieronder. Er zijn drie types weergegeven met afmetingen van klein naar groot. Als u op de afbeelding klikt, verschijnt er meer informatie over het type inclusief de bijbehorende plattegrond.

Planning:

Start verkoop: tweede kwartaal 2019
Start bouw: eind 2019

Wilt u op de hoogte blijven van Ninox2? Laat uw gegevens achter en wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen en naderende start verkoop.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Situatiekaart

Situatiekaart OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.