Woningaanbod Muurwoningen - In de Fabriek

‘In de Fabriek’

Wonen met de identiteit en het karakter van toen…..
Misschien hebben we wel het beste tot het laatst bewaard…


In de fabriek

De Carrémuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk gelegen in ‘Het Hart van OP ENKA’.

De oude fabrieksmuur vormt de basis van dit unieke project. Achter deze rijke industriële gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 41 herenhuizen in diverse variaties.

De stoere uitstraling, de grote raampartijen, het historische karakter, de geweldige woningbreedtes en verdiepingshoogtes van maar liefst 4 meter maken deze toekomstige woningen tot een van de fraaiste van OP ENKA. Zo hebben we misschien wel het beste tot het laatst bewaard.

Hier woon je straks in een nieuw huis achter een historische gevel waarvan iedere steen een geschiedenis heeft. Te midden van het groen van de Veluwe en het NS station Ede-Wageningen op loopstand. Een ideale combinatie van twee werelden. Je werkt gewoon in Utrecht, Amsterdam of Arnhem en woont op een historische plek met de Veluwe in je achtertuin.


Unieke gevelbreedtes

Het huidige gevelritme wordt voor de nieuwe woningen straks maatgevend. Hierdoor ontstaan bijzondere woningen met grote ruimtes en hoogte (van ruim 3,7 meter) die herinneren aan de vroegere bestemming van het gebouw en geven het een nieuwe invulling aan het hedendaags wonen. Woningbreedtes van 6,5 meter tot circa liefst 8,8 meter staan garant voor een ultieme woonbeleving van de ruimtes. En met woonoppervlaktes van circa 163 m2 tot circa 225 m2 bieden deze woningen alle mogelijkheden voor creatieve woonideeën.

Door de historische gevel behouden de woningen zijn voorgeschiedenis en ziel. Maar krijgen een hoogwaardige afwerking waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Verwarming geschiedt door een comfortabel en gezonder systeem van vloerverwarming en vanzelfsprekend worden de woningen energiezuinig met een epc van 0.

Wonen in een historische omgeving stimuleert de zintuigen om een heerlijke woonstemming te creëren. Dit is een plek met identiteit, karakter en ruimte voor de indeling en afwerking die aansluit bij jouw manier van leven. Een plek om te blijven, waar kinderen kunnen opgroeien. Een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Maar ook duurzaam, klaar voor de toekomst, en met oog voor detail. Wonen ‘In de fabriek’ is een beleving…


Altijd op de hoogte zijn en blijven!

Als je je als belangstellende aanmeldt, kun je aangeven in welk type huis je zou willen wonen. Er wordt een impressie en omschrijving van het huis getoond. Je mag meerdere voorkeuren opgeven. Als je al staat ingeschreven, meld je je gewoon opnieuw aan, zodat je ook je voorkeurswoning kunt doorgeven. schrijf je dan hier in.

We plaatsen geregeld nieuwe berichten op ons blog en dat delen we dan via Instagram en Facebook. Ook verschijnen hier geregeld andere nieuwtjes op. Volg je ons al? Lees meer over de makelaars Anne en Jorik


Tot snel!

Ingeschrevenen worden de komende weken middels nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. We sturen nu op een start verkoop in april van dit jaar. We verwachten binnenkort de definitieve datum waarop de verkoop start bekend te kunnen maken. We vertellen je dan meer over de start verkoop. Hoe werkt bijvoorbeeld het inschrijven en hoe kun je je voorbereiden? Ook komen andere zaken aan de orde zoals de Meet en Greet. Zo nemen we je stap voor stap mee en begeleiden we je door het gehele proces… omdat wij pas blij zijn als jij dat bent…


FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Situatiekaart

Situatiekaart OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede