Woningaanbod ‘t Hart van Het Carré

Het Carré krijgt pas écht emotie, als het hart is gevormd

‘t Hart van Het Carré bestaat uit 66 woningen met een grote variatie aan woningtypen. Eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen worden op aangename wijze afgewisseld. Er is keuze uit woningen met een woonoppervlakte van circa 117 tot circa 170 m2.

Verkoop in volle gang

Informeer naar de mogelijkheden of bekijk hieronder het beschikbare aanbod op de kavelkaart.

't Hart van Het Carré

Ontworpen in oud-Hollandse stijl ontstaan gezellige straatjes, (parkeer)hofjes, doorkijkjes en pleintjes in een dynamische en compacte opzet zoals de rest van Het Carré. Door de grote variatie aan woningtypen, rijk gedetailleerde gevels en afwisseling door verspringende kappen, erkers en dakkapellen ontstaat een aantrekkelijk en luxe straatbeeld waar het fijn is om te verblijven. Alle woningen zijn zeer duurzaam (EPC van 0,4) en worden voorzien van PV panelen. Verwarming vindt plaats door bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koop je een huis dat klaar is voor de toekomst!

Veel keuze:

Kies jij voor een rijk gedetailleerd (6,0m breed) herenhuis aan een prachtig pleintje of gaat je voorkeur meer uit naar een twee-onder-één-kapwoning met heerlijke voor-en achtertuin meer aan de rand van het Carré? Er zijn volop mogelijkheden voor een woning die past bij jou manier van leven, situatie en voorkeuren. Niet alleen zijn er 4 woningbreedtes (5,4m , 5,7m, 6,0m en 9,30m) ook is er straks keuze uit een woning van resp. 9,42, 10,6m of 11,20 meter diepte. Zo is er altijd een woning die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en budget. Vanuit jouw nieuwe huis geniet je van de gezelligheid in het hart van ENKA. Hier loop je zo even naar het EHBO gebouw voor een heerlijke koffie of goede lunch of wandel je naar het nieuw te bouwen station Ede-Wageningen. Het Hart Leeft! Maar wil je wat meer privacy? Dan trek jij je gewoon terug in je heerlijke tuin voor een drankje in de zon. Het mooiste van 'Toen' en het beste van 'Nu' komen hier samen. Dat geeft karakter. Laat je inspireren!

Je eigen aanspreekpunt:

Koop je hier een woning dan ben je verzekerd van een huis waar het thuiskomen is. Gedurende jouw woonreis, die je gaat maken van de 1e oriëntatie tot aan de oplevering van de woning, word je intensief begeleid door éen van de woonadviseurs van BAM Wonen. Zij vormen je vaste aanspreekpunt, zijn je vraagbaak en adviseren je gedurende je reis. Zij ontvangen jou graag in het fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht.

Met 'Homestudio's' kun je thuiskomen

Een nieuw thuis gaat in eerste instantie vaak natuurlijk over de plek, de prijs en de ruimte. Maar er is meer. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwwoning OP ENKA overhandigd krijgt, is het belangrijk dat jouw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Een primeur is de fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht. Eén plek voor de ultieme woonbeleving. Alles onder 1 dak met de met alle informatie en inspiratie en het advies dat je nodig hebt. Gedurende een hele dag nemen we je mee door een scala van mogelijkheden om jouw woning aan te passen zoals jij dat wilt, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw smaak! Van de keuze voor een uitbouw tot aan raamdecoratie, van een dakkapel tot de vloerafwerking of van sanitair tot de keuze uit een groot assortiment van binnendeuren. Het is allemaal aanwezig. Jouw wensen worden hier uitgebreid besproken en gevisualiseerd. Een unieke ervaring in een belevingswereld met kookworkshops, de laatste trends, volop inspiratie en een enorm scala aan koper keuzemogelijkheden. Met de laatste hypermoderne 3D technieken krijg je de allerbeste visualisatie van jouw woonvoorkeuren. Zo wordt kiezen een koud kunstje.

Bekijk hier de film over mogelijkheden van Homestudio's

Belangstelling? Schrijf je in

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

KavelWoningtypeStatusKavelopp.Woonopp.KamersPrijsPlat.
59KarmozijnOptie281 m²166 m²5 € 482.900
63KarmozijnTe koop272 m²166 m²5 € 472.900

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.