Aanbod Enka Ede

OP ENKA worden verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hieronder zie je het overzicht van deze projecten welke in verkoop zijn en welke in de toekomst liggen.

Klik op één van de pointers om meer informatie te bekijken over het aanbod of om belangstelling achter te laten.

Gebiedskaart
X
Ninox OP ENKA

Ninox OP ENKA

AM is gestart met de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ninox2. Dit project is gelegen in het westen van OP ENKA en heeft dezelfde stijl als Ninox.

Ninox2 bestaat uit 24 gezinswoningen verdeeld over drie woningtypes, uiteenlopend van 130m2 tot 162m2 woonoppervlakte. Type 1 en 2 zijn rijwoningen met een breedte van 5,7m of 6m. Type 3 zijn geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met beide een woonoppervlakte van 162m2.

De Twijnerij

De Twijnerij

In uitstraling een vriendelijke provinciestad, in faciliteiten een gemeente met een grote aantrekkingskracht. Scholen, sportfaciliteiten,een compleet winkelaanbod, goede medische faciliteiten aan de rand van de prachtige Veluwe: Ede heeft het allemaal!

Binnen een paar minuten op de fiets naar het centrum. En binnen een paar minuten wandelend de natuur in, de bossen van de Veluwe tegemoet.

De hoven

De Hoven: 9 vrijstaande woningen, in ontwikkeling

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting. Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling. In dit plan worden 9 vrijstaande woningen verwacht

Het Carré 45 muurwoningen

Het Carré 45 muurwoningen, in ontwikkeling

De carremuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriele uitstraling. In totaal worden hier 45 eengezinswoningen verwacht. Middels een uitgebreide klantconsultatie kun je jouw woonwensen kenbaar maken.

De Bosschage fase 3

De Bosschage fase 3

Er zijn meerdere kavels te koop met verschillende groottes. De Bosschage fase 3 ligt schitterend: aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.

De Zouterij fase 2

De Zouterij fase 2

Dit is in verkoop, bouw gestart

Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. Met 'De Zouterij fase 2' wordt weer een hoofdstuk afgerond. Het sluitstuk en ook de laatste kans op het dorpse wonen OP ENKA. De Zouterij fase 2 bestaat uit 38 woningen verdeeld over 4 woonblokken langs de de groene Enkalaan.

Het hart van 't Carré

Het hart van 't Carré

Het Hart van Het Carré bestaat uit 56 woningen met een grote variatie aan woningtypen. Eengezinswoningen, herenhuizen en twee onder één kapwoningen worden op aangename wijze afgewisseld.

De Residentie

De Residentie

Nabij de toekomstige fietsbrug, in het noorden van OP ENKA, is AM gestart met de ontwikkeling van nieuwbouwproject “De Residentie” met statige woningen aan de voet van de Veluwe.

Gebiedskaart OP ENKA; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.