Aanbod Enka Ede

OP ENKA worden verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hieronder zie je het overzicht van deze projecten welke in verkoop zijn en welke in de toekomst liggen.

Klik op één van de pointers om meer informatie te bekijken over het aanbod of om belangstelling achter te laten.

Gebiedskaart
X
In de Fabriek, in verkoop

In de Fabriek, in verkoop

De oude fabrieksmuur vormt de basis van dit unieke project. Achter deze rijke industriële gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 41 herenhuizen in diverse variaties. Karakter, identiteit en detail gaan hier hand in hand met nieuw, duurzaam en gelukkig leven.

De Conerij, voor de zomer in verkoop

De Conerij fase 2

Met de bouw van de Conerij OP Enka sluiten we een belangrijk hoofdstuk af. We spelen hiermee de laatste noten van het stuk ‘OP ENKA’ en maken het beeld compleet. Het sluitstuk in een reeks van ruim 1300 woningen.

De Zouterij fase 2

De Zouterij fase 2

Dit is in verkoop, bouw gestart

Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. Met 'De Zouterij fase 2' wordt weer een hoofdstuk afgerond. Het sluitstuk en ook de laatste kans op het dorpse wonen OP ENKA. De Zouterij fase 2 bestaat uit 38 woningen verdeeld over 4 woonblokken langs de de groene Enkalaan.

Ninox OP ENKA

Ninox2 fase 2 OP ENKA

AM is gestart met de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ninox2. Dit project is gelegen in het westen van OP ENKA en heeft dezelfde stijl als Ninox.

Ninox2 fase 2 bestaat uit 5 herenhuizen van met een breedte van maar liefst 6,0m (woningtype 2) en 1 tweekapper (type3) variërend ca 160-163 m2. Compleet met badkamer en mooie keuken. Ruimte op een heerlijke plek.

Ninox OP ENKA

'In de Fabriek' OP ENKA

De Carrémuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk gelegen in ‘Het Hart van OP ENKA’.

De oude fabrieksmuur vormt de basis van dit unieke project. Achter deze rijke industriële gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 41 herenhuizen in diverse variaties.

Gebiedskaart OP ENKA; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Zoek een huis in OP ENKA

Geef hiernaast aan wat je zoekt en vind jouw droomhuis in OP ENKA. Of klik op de link hieronder om het volledige aanbod te bekijken.

Ga naar het woningoverzicht

Soort woning:

  Prijsklasse:

  “Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

  Contactgegevens OP ENKA

  Ditters Makelaars Ede
  Makelaar

  Ditters Makelaars Ede

  Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
  Makelaar

  Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.