Aanbod Enka Ede

OP ENKA worden verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hieronder zie je het overzicht van deze projecten welke in verkoop zijn en welke in de toekomst liggen.

Klik op één van de pointers om meer informatie te bekijken over het aanbod of om belangstelling achter te laten.

Gebiedskaart
X
De hoven

De Hoven: 8 vrijstaande woningen, in ontwikkeling

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting te midden van het groen. Vrijstaande woningen worden afgewisseld met fraaie tweekapers en herenhuizen. De verscheidenheid is groot. Dat maakt het wonen extra aantrekkelijk. Als je er bent zie je, voel je, en beleef je de aangename woonsfeer. In de laatste fase van De Hoven worden 8 grote (ca 200 m2) exclusieve vrijstaande woningen ontwikkeld. Met de verkoop wordt gestart medio 2019. De vrijstaande villa’s starten vanaf circa € 695.000,- v.o.n. Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Ditters Makelaars .

Het Carré 45 muurwoningen

Het Carré 45 muurwoningen, in ontwikkeling

De carremuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriele uitstraling. In totaal worden hier 45 eengezinswoningen verwacht. Middels een uitgebreide klantconsultatie kun je jouw woonwensen kenbaar maken.

De Bosschage fase 3

De Bosschage fase 3

Er zijn meerdere kavels te koop met verschillende groottes. De Bosschage fase 3 ligt schitterend: aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.

De Zouterij fase 2

De Zouterij fase 2

Dit is in verkoop, bouw gestart

Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. Met 'De Zouterij fase 2' wordt weer een hoofdstuk afgerond. Het sluitstuk en ook de laatste kans op het dorpse wonen OP ENKA. De Zouterij fase 2 bestaat uit 38 woningen verdeeld over 4 woonblokken langs de de groene Enkalaan.

Ninox OP ENKA

Ninox OP ENKA

AM is gestart met de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ninox2. Dit project is gelegen in het westen van OP ENKA en heeft dezelfde stijl als Ninox.

Ninox2 bestaat uit 24 gezinswoningen verdeeld over drie woningtypes, uiteenlopend van 130m2 tot 162m2 woonoppervlakte. Type 1 en 2 zijn rijwoningen met een breedte van 5,7m of 6m. Type 3 zijn geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met beide een woonoppervlakte van 162m2.

Gebiedskaart OP ENKA; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.