Woningaanbod De Zouterij fase 2

Hét sluitstuk van Het Dorpse Wonen OP ENKA

Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. 'De Zouterij fase 2' is het sluitstuk van De Hoven én dus ook de láátste kans op het dorpse wonen OP ENKA.

Een perfecte basis

Hier woon je op misschien wel één van de mooiste plekjes van OP ENKA. Langs de statige Enkalaan worden 38 herenhuizen gerealiseerd verdeeld over 4 rijk gedetailleerde woonblokken. Door het brede straatprofiel woon je hier straks aan een prachtige statige en groene singel. Via de mooie voortuin bereik je de chique entree naar je nieuwe woning die met haar brede voordeur, geveldetails en grote glaspartijen meteen een gevoel van luxe en comfort geeft. Vanwege de diepe achtertuinen, die per kavel variëren van een dikke 11 meter tot bijna 16 meter ben je verzekerd van het genot een heerlijke tuin voor een ontbijt in de zon en een goede plek voor een gezellige BBQ. De tuinen v.v. tuinberging zijn bereikbaar via het achterpad. Dit achterpad geeft ook toegang tot de groene parkeerhoven met goede parkeervoorzieningen. Hiermee is de perfecte basis gelegd om lekker en comfortabel te wonen.

Volop keuze

De woningvariatie is groot. Zo is er keuze uit een woningbreedte van 5,4m of 6,0m. De woningen met een breedte van 5.4m zijn er met een woningdiepte van 9,42m of 10,6m. De 6.0m brede woningen hebben een woningdiepte van maar liefst 11,2m. Hiermee is er volop keuze in woonoppervlakte, die varieert van ca. 118m2 tot ca. 173m2. Dan geef je jouw nieuwe huis nog écht een eigen gezicht door te kiezen voor een woning voorzien van een erker, dakopbouw of dakkapel, zij-entree, zij-uitbouw óf een van de vele combinaties van deze mogelijkheden. Zo is er altijd een huis die past bij jouw woonwensen, smaak en/of persoonlijke situatie. De gehele woning wordt verwarmd middels bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Op de begane grond geniet je van het comfort van vloerverwarming. Met een EPC van 0,2 is deze woning zeer energie zuinig en klaar voor de toekomst! (Met optioneel extra PV panelen is een EPC van 0 te realiseren).

Belangstelling? Schrijf je in

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.