Woningaanbod De Zouterij fase 2

Hét sluitstuk van Het Dorpse Wonen OP ENKA

Misschien hebben we het beste wel tot het laatst bewaard. 'De Zouterij fase 2' is het sluitstuk van De Hoven én dus ook de láátste kans op het dorpse wonen OP ENKA.

Een perfecte basis

Hier woon je op misschien wel één van de mooiste plekjes van OP ENKA. Langs de statige Enkalaan worden 38 herenhuizen gerealiseerd verdeeld over 4 rijk gedetailleerde woonblokken. Door het brede straatprofiel woon je hier straks aan een prachtige statige en groene singel. Via de mooie voortuin bereik je de chique entree naar je nieuwe woning die met haar brede voordeur, geveldetails en grote glaspartijen meteen een gevoel van luxe en comfort geeft. Vanwege de diepe achtertuinen, die per kavel variëren van een dikke 11 meter tot bijna 16 meter ben je verzekerd van het genot een heerlijke tuin voor een ontbijt in de zon en een goede plek voor een gezellige BBQ. De tuinen v.v. tuinberging zijn bereikbaar via het achterpad. Dit achterpad geeft ook toegang tot de groene parkeerhoven met goede parkeervoorzieningen. Hiermee is de perfecte basis gelegd om lekker en comfortabel te wonen.

Volop keuze

De woningvariatie is groot. Zo is er keuze uit een woningbreedte van 5,4m of 6,0m. De woningen met een breedte van 5.4m zijn er met een woningdiepte van 9,42m of 10,6m. De 6.0m brede woningen hebben een woningdiepte van maar liefst 11,2m. Hiermee is er volop keuze in woonoppervlakte, die varieert van ca. 118m2 tot ca. 173m2. Dan geef je jouw nieuwe huis nog écht een eigen gezicht door te kiezen voor een woning voorzien van een erker, dakopbouw of dakkapel, zij-entree, zij-uitbouw óf een van de vele combinaties van deze mogelijkheden. Zo is er altijd een huis die past bij jouw woonwensen, smaak en/of persoonlijke situatie. De gehele woning wordt verwarmd middels bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Op de begane grond geniet je van het comfort van vloerverwarming. Met een EPC van 0,2 is deze woning zeer energie zuinig en klaar voor de toekomst! (Met optioneel extra PV panelen is een EPC van 0 te realiseren).

Je eigen aanspreekpunt

Koop je hier een woning dan ben je verzekerd van een huis waar het thuiskomen is. Gedurende jouw reis, die je gaat maken van oriëntatie tot aan de oplevering van de woning, word je intensief begeleid door een van de woonadviseurs van BAM Wonen. Zij vormen je vaste aanspreekpunt en vraagbaak tijdens jouw reis naar je nieuwe woning. Zij ontvangen jou graag in het fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht waar we jouw nieuwe woning helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen, budget, smaak en persoonlijke situatie.

Met 'Homestudio's' kun je thuiskomen

Een nieuw thuis gaat in eerste instantie vaak natuurlijk over de plek, de prijs en de ruimte. Maar er is meer. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwwoning OP ENKA overhandigd krijgt, is het belangrijk dat jouw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Een primeur is de fonkelnieuwe Homestudio's te Utrecht. Eén plek voor de ultieme woonbeleving. Alles onder 1 dak met de met alle informatie en inspiratie en het advies dat je nodig hebt. Gedurende een hele dag nemen we je mee door een scala van mogelijkheden om jouw woning aan te passen zoals jij dat wilt, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw smaak! Van de keuze voor een uitbouw tot aan raamdecoratie, van een dakkapel tot de vloerafwerking of van sanitair tot de keuze uit een groot assortiment van binnendeuren. Het is allemaal aanwezig. Jouw wensen worden hier uitgebreid besproken en gevisualiseerd. Een unieke ervaring in een belevingswereld met kookworkshops, de laatste trends, volop inspiratie en een enorm scala aan koper keuzemogelijkheden. Met de laatste hypermoderne 3D technieken krijg je de allerbeste visualisatie van jouw woonvoorkeuren. Zo wordt kiezen een koud kunstje.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Situatiekaart

Situatiekaart OP ENKA Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.