Woningaanbod De Residentie

Nabij de toekomstige fietsbrug, in het noorden van OP ENKA, is AM gestart met de ontwikkeling van nieuwbouwproject “De Residentie” met statige woningen aan de voet van de Veluwe.

De Residentie bestaat uit 32 appartementen verdeeld over acht woonlagen, uiteenlopend van 95m2 tot 115m2 woonoppervlakte. Iedere woonlaag heeft vier appartementen en is uiteraard voorzien van een heerlijke buitenruimte. Hier kunt u genieten van een kopje koffie in de ochtend-, middag- of avondzon, de keuze is aan u! Vanuit uw woonkeuken heeft u een geweldig uitzicht OP ENKA en/of de Veluwe. En uw badkamer is voorzien van een royale inloopdouche.

Bekijk de brochure

Mede dankzij uw input tijdens de woonwensenenquête, heeft u het mogelijk gemaakt om De Residentie nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. Zo zijn er op de begane grond garages en een ruimte voor het stallen en opladen van een scootmobiel gecreëerd. De appartementen zijn levensloopbesteding, zodat u later net zo veel kan blijven genieten van uw woning. Dit betekent dat er rekening gehouden is met de draairichting van deuren, de inloopdouche voorzien is van anti-slipmateriaal en dat elke ruimte eventueel bereikbaar is met een rollator.

Ook aan de duurzaamheid van uw woning is gedacht. Alle appartementen zijn zeer duurzaam (EPC-waarde van 0,4), het dak van het complex wordt voorzien van PV-panelen en verwarming vindt plaats door bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koopt u een huis dat klaar is voor de toekomst!

Bent u benieuwd naar de specificaties per appartement? Deze vindt u hieronder. Er zijn vier types weergegeven van klein naar groot. Als u op de afbeelding klikt, verschijnt er meer informatie over het type inclusief de bijbehorende plattegrond.

Planning:
Start verkoop: Nu in verkoop
Start bouw: Eind 2019

Heeft u belangstelling voor De Residentie? Laat uw gegevens achter en wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.