De Conerij fase 2 – Het slotakkoord van een symfonie

Met de bouw van de Conerij OP Enka sluiten we een belangrijk hoofdstuk af. We spelen hiermee de laatste noten van het stuk ‘OP ENKA’ en maken het beeld compleet. Het sluitstuk in een reeks van ruim 1300 woningen. Allen gemaakt met het oog op kwaliteit en gelukkig wonen. Ruimte en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden. Gemaakt om fijn te wonen in het groen, te ontmoeten en te ontspannen. Klaar voor de toekomst en met oog voor detail. En dat ziet u in alles terug. Een slotakkoord van een muziekstuk dat OP ENKA heet. Laat u inspireren!

Als gezegd zijn deze gezellige eengezinswoningen, gelegen langs de toegangsweg naar Op Enka, de laatste grondgebonden woningen OP ENKA. En het zijn niet de minste. Ontworpen in een herkenbare dorpse stijl, rijk aan details en met de afwisseling die garant staat voor een mooi straatbeeld. Gewoon lekker (dorps) wonen. Allen voorzien van een lekkere tuin en alle ruimte om de woning aan te passen aan jouw smaak en persoonlijke situatie. Tenslotte moet uw nieuwe huis vanaf de eerste dag aanvoelen als thuis en daarvoor krijgt u bij ons alle ruimte.

Wat kies jij?

In de Conerij is er keuze uit 2 hoofdtypen. Woningtype A, met een breedte van 5,4 meter en een woonoppervlakte van 128 tot ca 133 m² is een fijn gezinshuis. Wil je meer ruimte dan kies je optioneel voor een uitbouw aan de achterzijde. Zoek je de ruimte in de slaapkamers dan kies je voor een variant met een halve dakopbouw of dakopbouw over de volledige breedte waardoor er nagenoeg een volledige extra verdieping ontstaat. Ben jij toe aan een volgende stap in je woon carrière dan is er woningtype D met een breedte van 6 meter. Dit herenhuis heeft een woonoppervlakte van maar liefst 163 m² en is er net als woningtype A in een drietal varianten op de bovenste etage. Met de keuze voor een halve dakopbouw (type D1), dakopbouw over de volle breedte (type D2) of een volledige 2e verdieping (type D3) is er altijd een woning die past bij jouw woonwensen.

Maak kennis met Homestudios

U maakt uw keuzes in ons fonkelnieuwe experience center Homestudios.

Alle mogelijkheden onder 1 dak om jouw nieuwe huis aan te passen aan uw woonwensen en persoonlijke smaak en situatie. Van wand- en vloerafwerking tot keukens en van sanitair tot binnendeuren of zonwering. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want Homestudios, begeleid u bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die u nodig hebt, handige online middelen en begeleiding door deskundige specialisten.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
OP ENKA Ede

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens OP ENKA

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.