Op Enka; 4 Buurten met een eigen sfeer

De wijk is op te delen in 4 verschillende woonbuurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak. 'De Hoven' ligt rond Het Carré en tegen de rand van het bos. De vrije kavels in 'De Bosrand' liggen praktisch in het bos. Dan is er nog 'Het Carré op Enka' én 'De Stationsbuurt'.

Gebiedskaart Riederwerf
 

Gebiedskaart Enka Ede; Klik op het deelgebied om verder te gaan.

Het Carré

Het Carre Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ideale woonplek vol gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe.

De Hoven

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting. Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling.

De Bosrand

Gelegen aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.
Eén en al rust, groen, open en soms beschut. Prachtig licht dat gefilterd door de blaadjes en boomtakken heen schijnt.

Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Ditters Makelaars Ede
Klinkenbergerweg  40
6711 ML  EDE
0318657657
ede@ditters.nl

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Enkalaan  173
6717 ZA  EDE GLD
0318619145
info@verhage.nl

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Ligging van het project