Woonbuurten Enka Ede

Het woningaanbod op Enka is gevarieerd. Ieder huis heeft zijn eigen fraaie details. Van opvallende accenten in het metselwerk tot stoere houten luiken. Bekijk het aanbod en onthoud dat er veel mogelijk is om de woning af te stemmen op jouw woonwensen.

Gebiedskaart Enka Ede 1 2 3 4 5 6 7 8 10 9 11 12 13 14 15 16
 

Gebiedskaart Enka Ede; Klik op het deelgebied om verder te gaan.

Aanbod Het Carré

Homemade

Uniek Op Enka! Ontwerp zelf jouw woning met het HOMEMADE concept!
Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling OP ENKA. In deelplan Carré gaan we nog een stapje verder want je ontwerpt jouw woning helemaal zelf met het HOMEMADE concept! Je kunt kiezen uit verschillende breedtes van de woningen, maar je kunt zelfs ook je eigen gevelsteen of voordeur bepalen. Uiteraard zijn er aan de binnenzijde van de woning ook talloze varianten te kiezen, zodat je je eigen woonsfeer kunt samenstellen!

Bekijk de configurator »

Bitterzoutloods

Volg de vorderingen van de Bitterzoutloods op de Facebook pagina.

Aanbod De Hoven

De Smederij

De Smederij is het eerste deelgebied dat is gebouwd en is opgeleverd. Een van de woningen is ingericht als modelwoning vanwaar o.a. verkoopactiviteiten plaatsvinden en informatie beschikbaar is over ons actuele aanbod.

De Weverij

Aan de zuidelijke bosrand van ENKA, tussen de Van den Boschlaan en de Enkalaan, wordt gestart met het nieuwe deelplan OP ENKA “De Weverij”. Het project bestaande uit totaal 48 woningen rondom een plein met brede groenstroken en heeft een breed aanbod van verschillende woningtypen van eengezinswoningen, patiobungalows, herenhuizen en eengezinswoningen.

De bouw van de 15 eengezinswoningen aan de Enkalaan is op 1 juli 2015 gestart. De laatste woningen zijn daarvan nog te koop!

De Hoven

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting . Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus echt voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling.

Groene hagen en brede achterpaden begrenzen de voor-en achtertuinen voor de gewenste privacy. Aan de ontwikkeling van de lokatie is zorg besteed. Dit zie je terug in de goede parkeervoorzieningen, de speelhoven in de wijk, en de rijk gedetailleerde architectuur.

Aanbod De Bosrand

De Twijnerij

In uitstraling een vriendelijke provinciestad, in faciliteiten een gemeente met een grote aantrekkingskracht. Scholen, sportfaciliteiten,een compleet winkelaanbod, goede medische faciliteiten aan de rand van de prachtige Veluwe: Ede heeft het allemaal!

Binnen een paar minuten op de fiets naar het centrum. En binnen een paar minuten wandelend de natuur in, de bossen van de Veluwe tegemoet. Er zijn niet veel plekken in Ede die idealer gelegen zijn.

De Bosschage

Er zijn meerdere kavels te koop met verschillende groottes. De Bosschage ligt schitterend: aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing. De vrijstaande villa's domineren straks niet het beeld, ze zijn er te gast. De kavels variëren in maat van circa 400 tot 630 m² . Omdat diverse mensen je al zijn voorgegaan is het echt de moeite waard om eens naar De Bosschage toe te rijden en er rond te wandelen. Eén en al rust, groen, open en soms beschut. Prachtig licht dat gefilterd door de blaadjes en boomtakken heen schijnt. Krijg je er al een beeld bij?

Top
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Ditters Makelaars Ede
Klinkenbergerweg  40
6711 ML  EDE
0318657657
ede@ditters.nl

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Enkalaan  173
6717 ZA  EDE GLD
0318619145
info@verhage.nl

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Ligging van het project