45 muurwoningen Enka

In het Carré woon je in het dynamisch hart van ENKA. Het is één van de vier wijken met een geheel eigen identiteit. Gezellige straatje, pleintjes en doorkijkjes versterken het goede gevoel van sociale cohesie. Met je buurman drink je een koffie op een bankje voor jouw nieuwe huis OP ENKA. De monumenten liggen om je heen. Ze zorgen voor sfeer en geven een knipoog naar de tijd van toen.

Vorm aan het Carré

De carrémuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré. Deze muur vormt de basis van dit unieke project. Achter de bestaande gevel, die in ere wordt hersteld, komen 45 herenhuizen. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriële uitstraling. Zo woon je in een nieuw huis achter een gevel met historie en wordt voortgebouwd op de geschiedenis van het Carré.

Klantconsultatie:

De woningen zijn niet alleen uniek. De variatie is groot en is gebaseerd op het stramien van de aanwezige muur. Zo ontstaan woningen in verschillende breedtes. Ze gaan hierdoor variëren in woonoppervlakte en woningdiepte. De indeling bepaal je grotendeels zelf. Middels een uitgebreide klantconsultatie kunt u uw woonwensen kenbaar maken. Uw mening is voor ons van groot belang.

U bepaald het programma

AM is een landelijk opererende projectontwikkelaar die dagelijks werkt aan het realiseren van spraakmakende nieuwbouwprojecten waarbij de klant centraal staat. De kwaliteiten van de plek, respect voor de omgeving en de natuur en aandacht voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord, staan hierbij hoog bij ons in het vaandel. AM heeft haar bedrijfsmodel ingericht om op duurzame wijze invulling geven aan potentiele woningbouwlocaties op basis van de woonwensen van belangstellenden. Deze aanpak op grond van zgn. klantconsultatie zorgt voor goede basis bij de ontwikkeling van een locatie omdat uw woonwensen de input vormen voor het uit te werken woningbouwprogramma.

Bekijk de brochure voor Carre Type J

Op Enka Ede

Uitgebreide klantbegeleiding:

Aansluitend begeleiden wij u als klant van het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht van de nieuwe woning middels een helder stappenplan. Duidelijkheid, daar houden wij van. Een woning kopen doe je tenslotte niet elke dag. Droomde u altijd al van een herenhuis langs de singel, kantoor aan huis, een diepe zonnige tuin, een woonkeuken en of hecht u meer aan duurzaamheid met PV panelen? Laat het ons weten wat uw woonwensen zijn en doe mee aan ons online woononderzoek.

Deelname onderzoek:

Door u int schrijven als belangstellende ontvangt u automatisch een link naar de online vragenlijst. Wij houden u middels nieuwsbrieven op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Planning:

de verkoop staat gepland voor het tweede kwartaal van 2018. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte. Je ontvangt dan automatische en uitnodiging om mee te denken en jouw woonwensen bij ons kenbaar te maken.

Enka is een beleving...als alleen het beste goed genoeg is.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Op Enka Ede

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.