Ze vielen als een blok voor de charme van de bitterzoutloods

Door Admin op 8 maart 2018 in Interviews

Eigenlijk waren ze niet heel actief op zoek. Maar toen ze de plannen voor de Bitterzoutloods op Enka zagen, waren ze zo enthousiast dat ze maar één ding konden doen. Kopen!

Maas en Larissa vielen als een blok voor de charme van het monument. “We houden van oud en het leuke is dat je het huis ook nog eens helemaal kunt indelen en afwerken zoals jij het wilt. Karakteristiek met de mogelijkheden van nieuwbouw. Ideaal”, vertelt Larissa.

Brainstormen met de architect voor een droomhuis
“Vanuit het project is er een architect aangesteld met wie je als koper mag brainstormen om tot een ideale indeling te komen. Heel fijn, want we hebben zo onze ideeën, maar we weten nog niet precies hoe het eruit moet komen te zien. Sowieso wordt de inrichting nog een uitdaging. Ik houd van strak en netjes en mijn vriend is de rommelige creatieveling. Ons huidige huis is een verzameling van schilderijen, vinyl en andere spullen. Ik zie het allemaal wel. Hoe dan ook, we kunnen niet wachten tot we de sleutel krijgen.”

Straks fietsen we gewoon naar de kroeg
Maas en Larissa wonen nu in hartje Ede boven Hoogvliet aan het spoor. Eigenlijk wilden ze het centrum niet uit, maar voor zoiets unieks als de Bitterzoutloods passen ze hun wensen graag iets aan. “Ach, nu lopen we naar de kroeg, straks doen we dat op de fiets. Ook dat bos naast de deur vinden we superfijn en handig dat het station zo dichtbij is. Grappig trouwens, want dat spoor is echt de rode draad door de ‘wooncarrière’ van mijn vriend. Hij is opgegroeid aan het spoor, zijn eerste huis stond aan het spoor en nu wonen we praktisch boven het spoor. Je snapt dat Enka voor ons gemaakt is.”

 “Niet gepland, maar laaiend enthousiast. Deze buitenkans hebben we met beide handen aangegrepen.”

  • Ze vielen als een blok voor de charme van de bitterzoutloods

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.