FloatfitOp Enka

Floatfit

Wie naar zwembad de Peppel in Ede gaat, hoeft echt niet te vrezen voor oeverloos baantjes trekken of zwaaien met een drijfslang.

Het zwembad heeft namelijk de laatste rage op het gebied van waterfitness in de aanbieding: Floatfit.
Bij Floatfit krijg je les op een drijvende mat, de Aquabase. Op deze mat voer je oefeningen uit terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat en dat is vooral heel goed voor je buikspieren. Floatfit is er in twee varianten. Tijdens Floatfit Plus ligt de nadruk op fitnessoefeningen en bij Floatfit Yoga bieden we een uitdagende yogales op het water! Meer weten?

http://www.zwembadede.nl/aanbod/aquasport/floatfit/floatfit.html

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Annemiek Houtkamp op 29 november 2016

Gerelateerde berichten

  • Iet giet oan in Ede

    Annemiek Houtkamp op 29 november 2016

    Iet giet oan in Ede. Vorst of geen vorst: van 10 december tot en met 22 januari organiseert de Stichting Friends on Ice, dankzij de steun van de gemeente Ede en buurtbewoners, weer een overdekte ijsbaan van maar liefst 500m2 op het Raadhuisplein in Ede. Natuurlijk is er koek en zopie. Een uurtje schaatsen kost 4,50€ en schaatsen huren kost 4€. Onze tip? Koop een 12—rittenkaart als Sinterklaascadeautje voor 45€ voor een winter lang gegarandeerde ijspret. Ook is op bepaalde dagen de Edese IJsvereniging aanwezig voor het geven van schaatslessen. Hou de site in de gaten.

    Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Ditters Makelaars Ede
Klinkenbergerweg  40
6711 ML  EDE
0318657657
ede@ditters.nl

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Enkalaan  173
6717 ZA  EDE GLD
0318619145
info@verhage.nl

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Ligging van het project