Bekende EdenarenOp Enka

Bekende Edenaren

Ede kent heel wat beroemde inwoners. Wist je bijvoorbeeld dat Rob de Nijs jarenlang in de bossen van Ede heeft gewoond? Inmiddels is hij vanwege zijn jonge zoontje Julius naar een meer kinderrijke buurt verhuisd.

Marianne Thieme, fractievoorzitter van de Partij van de Dieren is in Ede geboren. Ook kinderboekenschrijfster Anke de Vries bracht haar jeugd door in Ede. Schrijver Jan Siebelink, bekend van Knielen op een bed violen woont nog steeds in Ede. Kijk hier voor de volledige lijst van Bekende Edenaren.

Schijf je in voor de nieuwsbrief:

Door Annemiek Houtkamp op 25 november 2016

Gerelateerde berichten

  • Iet giet oan in Ede

    Annemiek Houtkamp op 25 november 2016

    Iet giet oan in Ede. Vorst of geen vorst: van 10 december tot en met 22 januari organiseert de Stichting Friends on Ice, dankzij de steun van de gemeente Ede en buurtbewoners, weer een overdekte ijsbaan van maar liefst 500m2 op het Raadhuisplein in Ede. Natuurlijk is er koek en zopie. Een uurtje schaatsen kost 4,50€ en schaatsen huren kost 4€. Onze tip? Koop een 12—rittenkaart als Sinterklaascadeautje voor 45€ voor een winter lang gegarandeerde ijspret. Ook is op bepaalde dagen de Edese IJsvereniging aanwezig voor het geven van schaatslessen. Hou de site in de gaten.

    Lees meer »
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Ditters Makelaars Ede
Klinkenbergerweg  40
6711 ML  EDE
0318657657
ede@ditters.nl

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Enkalaan  173
6717 ZA  EDE GLD
0318619145
info@verhage.nl

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Ligging van het project