Ede

Plan je route naar de locatie van het project Op Enka door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Op Enka, Ede

Omgeving Ede

Enka ligt in de unieke prachtige, natuurlijke omgeving van Ede. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo het bos in. Maar Enka is nog veel meer dan leven met de Veluwe in je achtertuin. Enka is een beleving op zich. Met tien minuten fietsen ben je in het centrum van Ede. Winkel, ga naar het theater of de bios en eet bij één van de gezellige restaurants. Keuze in overvloed. Nog dichter bij huis is de Parkweg. Je wandelt er zo naartoe. Handig voor een vers brood, de dagelijkse boodschap en net wat meer.

Openbaar vervoer

Enka ligt direct bij het intercitystation Ede-Wageningen. Met de trein ben je binnen een half uur op station Utrecht Centraal, met een kwartiertje in Arnhem en in een uur op station Schiphol.

Auto

Vanaf je nieuwe huis rijd je in vijf minuten de A12 op en daarvandaan ben je ook zo op de A30. In de toekomst wordt de bereikbaarheid nog beter. Er liggen plannen voor een directe verbinding tussen Ede-Oost en de A12 en A30.

Parkeren en veiligheid

Parkeren is geen probleem Op Enka. Er komen handige parkeerclusters en in de straten is er ook voldoende parkeergelegenheid. Voor de scholen loopt een 'kiss and ride'-strook zodat kinderen veilig in en uit de auto kunnen stappen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Ditters Makelaars Ede
Klinkenbergerweg  40
6711 ML  EDE
0318657657
ede@ditters.nl

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Enkalaan  173
6717 ZA  EDE GLD
0318619145
info@verhage.nl

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Ligging van het project