Aanbod Enka Ede

Op Enka worden verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hieronder ziet u het overzicht van deze projecten welke in verkoop zijn en welke in de toekomst liggen.

Klik op één van de pointers om meer informatie te bekijken over het aanbod of om belangstelling achter te laten.

Gebiedskaart
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
In verkoop
Toekomstig aanbod
Toekomstig aanbod
Toekomstig aanbod
In verkoop
X
Ninox op Enka

Ninox op Enka: 28 Ninox wenswoningen

Wil je graag inspraak in de vorm en indeling van jouw nieuwe woning? Dan is Ninox op Enka iets voor jou. Ons project Ninox omvat 28 nieuwe woningen in Ede, op het Enka-terrein bij het station Ede-Wageningen. Meld je aan en vul de enquête in op www.ninox-op-enka.nl.

Het Carré

Het Carré: 37 woningen, verkoop gestart

Het Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. In dit plan worden 37 eengezinswoningen gerealiseerd.

Het Carré fase 2

Het Carré fase 2: 46 karakteristieke herenhuizen tussen de monumenten

Vanwege het succes van fase 1 krijgt het Carré nog dit jaar een vervolg. In november starten wij met de verkoop van 46 nieuwe herenhuizen langs de laan. Met de realisatie van de woningen krijgt het Carré letterlijk haar vorm.

De Zouterij

De Zouterij: 68 eengezinswoningen

Als sluitstuk van het dorpse wonen, wordt in november as de verkoop gestart de Zouterij. Gelegen tussen de vrije kavels, De Hoven en Het Carré worden 68 eengezinswoningen gerealiseerd rondom een prachtig groen woonhof en aan de groene laan.

De Twijnerij

De Twijnerij

In uitstraling een vriendelijke provinciestad, in faciliteiten een gemeente met een grote aantrekkingskracht. Scholen, sportfaciliteiten,een compleet winkelaanbod, goede medische faciliteiten aan de rand van de prachtige Veluwe: Ede heeft het allemaal!

Binnen een paar minuten op de fiets naar het centrum. En binnen een paar minuten wandelend de natuur in, de bossen van de Veluwe tegemoet.

De Bosschage

De Bosschage

Er zijn meerdere kavels te koop met verschillende groottes. De Bosschage ligt schitterend: aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.

De hoven

De Hoven: 9 vrijstaande woningen, in ontwikkeling

De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting. Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling. In dit plan worden 9 vrijstaande woningen verwacht

Het Carré 10 appartementen

Het Carré 10 appartementen, in ontwikkeling

Het stedenbouwkundig plan voorziet in een compacte opzet van eengezinswoningen en een appartementenblok met straatjes, hofjes en doorkijkjes tussen de aanwezige monumenten. Op de hoek van het Carré is stedenbouwkundig een hoogteaccent wenselijk. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van een gebouw van 5 woonlagen met 2 appartementen per verdieping van resp. ca. 118 m2 en ca 143m2 gbo.

Het Carré 44 muurwoningen

Het Carré 44 muurwoningen, in ontwikkeling

De carremuur is een van de 8 overgebleven monumentale onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Typerend bij dit project zijn de unieke kwaliteiten van de monumentale Carremuur en de industriele uitstraling. In totaal worden hier 44 eengezinswoningen verwacht. Middels een uitgebreide klantconsultatie kunt u uw woonwensen kenbaar maken.

De Bosschage fase 3

De Bosschage fase 3

Er zijn meerdere kavels te koop met verschillende groottes. De Bosschage fase 3 ligt schitterend: aan de rand van Enka tegen de bosrand. Een groot aantal karaktervolle bomen is blijven staan, waardoor er een natuurlijk verloop is van bos naar bebouwing.

Gebiedskaart Op Enka; Klik op een pointer om de informatie te bekijken.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Enka, een nieuwe smaak aan deze bijzondere plek!”

Contactgegevens Op Enka

Ditters Makelaars Ede
Makelaar

Ditters Makelaars Ede

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
Makelaar

Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.